Contraceptive Logest
Buna ziua!
Am luat 14 zile de contraceptive logest...dupa care am fost plecata pe munte..si le-am uitat acasa...nu am avut de unde sa cumpar altele si deci am intrerupt...la 4 zile dupa a aparut menstruatia. Am inceput un nou blister in prima zi de menstruatie...Mai este valabila chestia cu 'daca incepi in prima zi nu mai e nevoie de alte metode de contraceptie'?
Multumesc
Am luat 14 zile de contraceptive logest...dupa care am fost plecata pe munte..si le-am uitat acasa...nu am avut de unde sa cumpar altele si deci am intrerupt...la 4 zile dupa a aparut menstruatia. Am inceput un nou blister in prima zi de menstruatie...Mai este valabila chestia cu 'daca incepi in prima zi nu mai e nevoie de alte metode de contraceptie'?
Multumesc
2 comentarii
http://forum.romedic.ro/prod/Marturii_despre_anticonceptionale_083575.html
Buna ziua!
Spuneti-mi, va rog, cand iei anticonceptionale Logest, la ce perioada de timp se face pauza?
Eu, de exemplu, iau din 2010;am intrebat 2 medici gineco si niciunul nu a stiut sa imi dea un raspuns exact...
Spuneti-mi, va rog, cand iei anticonceptionale Logest, la ce perioada de timp se face pauza?
Eu, de exemplu, iau din 2010;am intrebat 2 medici gineco si niciunul nu a stiut sa imi dea un raspuns exact...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4amenoree provocata de pilule?
- 3anticonceptionale LO-FEMENAL
- 5yasmine - am nevoie de un sfat
- 5am uitat pastila! URGENT!!!! va rog!
- 2sunt anticonceptionale care iti regleaza menstruatia ca sa o ai la o data fixa?
- 6Intrebare: cum e corect sa luam o pilula uitata?
- 3melleva 35 si tenul acneic
- 9postinor 2 cum functioneaza?
- 6a 2-a folie... dupa cate pastilute sunt protejata ?
- 8anticonceptionale mod de administrare?
- 7secretii maronii - reactii adverse ale anticonceptionalelor?
- 8Pastila uitata luata apoi in 12 ore, dar fara cateva minute!
- 0Jeanine sau Karissa?
- 6anticonceptionale + bere, tigari?
- 5Risc de sarcina?
- 3Anticonceptionale din a 9-a zi de ciclu?
- 0Anticonceptionale luate cu intarziere !
- 1cum se iau anticonceptionalele corect?
- 1pot sa am contact sexual neprotejat chiar si la ultima pastiluta contraceptiva?
- 2anticonceptionale bellara, prima administrare
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor logestul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: