Contraceptive Logest
Buna ziua!
Am luat 14 zile de contraceptive logest...dupa care am fost plecata pe munte..si le-am uitat acasa...nu am avut de unde sa cumpar altele si deci am intrerupt...la 4 zile dupa a aparut menstruatia. Am inceput un nou blister in prima zi de menstruatie...Mai este valabila chestia cu 'daca incepi in prima zi nu mai e nevoie de alte metode de contraceptie'?
Multumesc
Am luat 14 zile de contraceptive logest...dupa care am fost plecata pe munte..si le-am uitat acasa...nu am avut de unde sa cumpar altele si deci am intrerupt...la 4 zile dupa a aparut menstruatia. Am inceput un nou blister in prima zi de menstruatie...Mai este valabila chestia cu 'daca incepi in prima zi nu mai e nevoie de alte metode de contraceptie'?
Multumesc
2 comentarii
http://forum.romedic.ro/prod/Marturii_despre_anticonceptionale_083575.html
Buna ziua!
Spuneti-mi, va rog, cand iei anticonceptionale Logest, la ce perioada de timp se face pauza?
Eu, de exemplu, iau din 2010;am intrebat 2 medici gineco si niciunul nu a stiut sa imi dea un raspuns exact...
Spuneti-mi, va rog, cand iei anticonceptionale Logest, la ce perioada de timp se face pauza?
Eu, de exemplu, iau din 2010;am intrebat 2 medici gineco si niciunul nu a stiut sa imi dea un raspuns exact...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sterilet sau pilule?
- 4anticonceptionale, secretie maronie
- 2pot sa reiau contraceptive?
- 4Sa continui administrarea de microgonon?
- 5am uitat pastila! URGENT!!!! va rog!
- 3care este perioada maxima in care se pot folosi anticonceptionalele?
- 7am ramas cu burta mare?
- 5prima pastila in a 7 zi de ciclu?
- 5iau Microgynon 30 si menstruatia imi intarzie
- 4Pot exista diferente intre anticonceptionale?
- 5cum tre sa iau rigevidonul
- 5Ce se poate intampla? sunt riscuri de a ramane insarcinata?
- 3anticonceptionale Dezorele sunt bune?
- 8intreruperea anticonceptionalelor
- 6Probleme cu Yaz: de aprox. o saptamana am dureri foarte mari de sani
- 2contraceptive Melleva 35
- 9antidepresive care NU INGRASA??
- 8Pastila uitata dupa 7 zile de pauza
- 0Anticonceptionale dupa sterilet
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor logestul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: