Contraceptive Logest
Buna ziua!
Am luat 14 zile de contraceptive logest...dupa care am fost plecata pe munte..si le-am uitat acasa...nu am avut de unde sa cumpar altele si deci am intrerupt...la 4 zile dupa a aparut menstruatia. Am inceput un nou blister in prima zi de menstruatie...Mai este valabila chestia cu 'daca incepi in prima zi nu mai e nevoie de alte metode de contraceptie'?
Multumesc
Am luat 14 zile de contraceptive logest...dupa care am fost plecata pe munte..si le-am uitat acasa...nu am avut de unde sa cumpar altele si deci am intrerupt...la 4 zile dupa a aparut menstruatia. Am inceput un nou blister in prima zi de menstruatie...Mai este valabila chestia cu 'daca incepi in prima zi nu mai e nevoie de alte metode de contraceptie'?
Multumesc
2 comentarii
http://forum.romedic.ro/prod/Marturii_despre_anticonceptionale_083575.html
Buna ziua!
Spuneti-mi, va rog, cand iei anticonceptionale Logest, la ce perioada de timp se face pauza?
Eu, de exemplu, iau din 2010;am intrebat 2 medici gineco si niciunul nu a stiut sa imi dea un raspuns exact...
Spuneti-mi, va rog, cand iei anticonceptionale Logest, la ce perioada de timp se face pauza?
Eu, de exemplu, iau din 2010;am intrebat 2 medici gineco si niciunul nu a stiut sa imi dea un raspuns exact...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cat de bune sunt anticonceptionalele?
- 4va rog sa imi raspundeti: simptome de sarcina?
- 5intarzierea luarii pastilelor
- 7Curatire genitala
- 7au trecut 4 zile si nu mi-a venit menstruatia
- 3pauza la anticonceptionale 3 ani... pot sa le reiau?
- 4intrebare.. yasmine si menstruatia
- 8pastila pierduta!
- 4am o secretie ciudata!
- 3anticonceptionale Dezorele sunt bune?
- 4anticonceptionale
- 9Oprire tratament logest-intarziere menstruatie
- 5rezultat ecografie san
- 3sa iau escapelle daca nu am ciclul regulat?
- 9antidepresive care NU INGRASA??
- 6Nelamuriri in privinta contraceptivului Contracept-M
- 0Problema anticonceptionale Belara
- 4Sarcina?
- 1escapelle si chist ovarian
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor logestul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: