Contraceptive Logest
Buna ziua!
Am luat 14 zile de contraceptive logest...dupa care am fost plecata pe munte..si le-am uitat acasa...nu am avut de unde sa cumpar altele si deci am intrerupt...la 4 zile dupa a aparut menstruatia. Am inceput un nou blister in prima zi de menstruatie...Mai este valabila chestia cu 'daca incepi in prima zi nu mai e nevoie de alte metode de contraceptie'?
Multumesc
Am luat 14 zile de contraceptive logest...dupa care am fost plecata pe munte..si le-am uitat acasa...nu am avut de unde sa cumpar altele si deci am intrerupt...la 4 zile dupa a aparut menstruatia. Am inceput un nou blister in prima zi de menstruatie...Mai este valabila chestia cu 'daca incepi in prima zi nu mai e nevoie de alte metode de contraceptie'?
Multumesc
2 comentarii
http://forum.romedic.ro/prod/Marturii_despre_anticonceptionale_083575.html
Buna ziua!
Spuneti-mi, va rog, cand iei anticonceptionale Logest, la ce perioada de timp se face pauza?
Eu, de exemplu, iau din 2010;am intrebat 2 medici gineco si niciunul nu a stiut sa imi dea un raspuns exact...
Spuneti-mi, va rog, cand iei anticonceptionale Logest, la ce perioada de timp se face pauza?
Eu, de exemplu, iau din 2010;am intrebat 2 medici gineco si niciunul nu a stiut sa imi dea un raspuns exact...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Anticonceptionale pt. a impiedica menstruatia catva timp
- 11pastila problema!!!
- 3lo-femenal este eficient?
- 4novynette - nodul la san
- 3am uitat sa iau anticonceptionale yasmin
- 7posibil sa raman insarcinata?
- 4Pot exista diferente intre anticonceptionale?
- 6hirutism
- 18Trebuie sa fac pauza 7 zile chiar daca imi vine ciclu dupa 4 zile?
- 6anticonceptionale, sangerari mici dupa actul sexual
- 7foarte multe cosuri pe fata, gat si spate, la aproximativ 3 luni dupa ce am incetat sa mai iau AC
- 6Am luat 5 ani la rad fara intrerupere anticonceptiolane; le-am lasat si CM a luat-o razna
- 28anticonceptionale si menstruatia
- 10Melleva 35 - acnee
- 6am luat pastila rigevidon in prima zi asa cum scrie pe prospect.. tre sa le iau si pe cele maro?
- 2anticonceptionalele Melleva 35
- 0Ce sa fac???
- 0Mi-au curs cateva picaturi de sange si am luat anticonceptionale
- 2Anticoncepţionalele trebuie administrate începând cu prima zi a CM?
- 0Logest
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor logestul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: