Ablatie de tija
Buna ziua! Am si eu o intrebare..
Acum 1 an am avut un accident si am avut fractura deschisa de tibie pentru care s-a practicat osteosinteza cu tija si suruburi... saptamana trecuta am fost operata pentru ablatie de tija insa chirurgul n-a reusit sa scoata tija ((...mi-a scos doar suruburile... a zis ca a tras cat a putut si nu a iesit.. Ce ma sfatuiti, sa mai incerc o data sa mi-o scoata? Medicul a zis ca ar exista un dispozitiv pentru cazurile acestea si cand face rost de el ma reopereaza, dar mi-e destul de frica..
Acum 1 an am avut un accident si am avut fractura deschisa de tibie pentru care s-a practicat osteosinteza cu tija si suruburi... saptamana trecuta am fost operata pentru ablatie de tija insa chirurgul n-a reusit sa scoata tija ((...mi-a scos doar suruburile... a zis ca a tras cat a putut si nu a iesit.. Ce ma sfatuiti, sa mai incerc o data sa mi-o scoata? Medicul a zis ca ar exista un dispozitiv pentru cazurile acestea si cand face rost de el ma reopereaza, dar mi-e destul de frica..
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Operatie la calcai cu placuta si suruburi
- 0Tija
- 6Suruburi in picior
- 1Fractura femur /scoatere tija
- 2Fractura deschisă de tibie si fibulă
- 8Fractura deschisa tibie
- 2Instabilitate picior drept dupa operatia de femur
- 0Nodul la pulpa picior stang
- 1Fractura cominutiva subtrohanteriana dreapta introducerea de tije gamma mod de recuperare
- 1Extractie tija tibie
- 1Ce probleme apar la scoatere a unei tije de femur?
- 1Scoaterea suruburilor la o fractura de col femural
- 1Fractura femur operata cu tija gamma
- 5Ce efecte poate avea daca calcă pe piciorul ce nu are încă șurubul scos?
- 2Întrebare: e normal ca după kineto piciorul să se învinețească f tare, să se umfle și să doară?
- 2Șurub picior
- 5Tibie fracturata
- 7Fractura bimaleolara cu deplasare
- 0Recuperare dupa fractura de clavicula
Mai multe informații despre: fractura deschisa tratament fractura cu tija, suruburi, placute
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: