Accident - traumatism la fata si genunchi, o mica fractura la sinus

18-11-2019
Raluca Tocanel
Nu este medic/terapeut
Raluca Tocanel
Buna ziua, vinerea trecuta am cazut de la primul etaj, si am avut traumatism la fata si genunchi, o mica fractura la sinus, mi sa facut tomograf, radiografii, eco, au iesit ok, azi m am intalnit cu o persoana care ma speriat, mi a spus sa merg la dr iar caci sangele "prost" de la ochii poate urca la cap.Pana vineri cand merg sa imi scoata firele nu am pe cine intreba... este posibil sa apara asa ceva chiar daca investigatiile facute au iesit ok.Trebuie sa fiu atenta la unele sintome???Multumesc si astept un rasp de la dvs.
2 comentarii
0
19-11-2019, ora 07:26
Georgescu Marian
Nu este medic/terapeut
Georgescu Marian
Buna dimineata ! Un CT cranian vii s-a făcut? Si nu am inteles prea bine ce vrei sa spuneti prin"sangele prost de la ochi se urca la cap" Va referiti la hematom?
0
19-11-2019, ora 08:13
Raluca Tocanel
Nu este medic/terapeut
Raluca Tocanel
Da, mi sa facut Ct cranian, radiografii, ecograf, analize, au iesit ok, doar o fractura la sinus.Nu stiu la ce sa referit cu sangele "prost" banuiesc ca de la ochi se refera, pt ca a fost lovit mai rau, ochiu in sine nu a fost afectat doar hematoam pe ploapa superioara si pe obraz de la izbitura.Vineri voi intreba medicul, cand este indicat sa repet un CT sau alte analize, ideea este ca sunt o persoana care se panicheaza imediat si imi fac fel so fel de "filme" mao ales acum dupa acest incident.
Adaugă un comentariu / răspuns

Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: cazatura de la etaj