AIT vertebro bazilar

Am 46 de ani si am fost diagn. cu AIT repetitiv in teritoriul vertebro-bazilar cu crize de drop-atak, insuficienta mitrala semnificativa, DSA mic tip sinus venos, HTA, obezitate, stari anxioase.Toate acestea din 2003, iau tratament neintrerupt cu : prestarium, simtrom, lokren, indapamid, dopegyt, sermion,
betaserc.Foarte.f. des (2, 3, zile) am niste simptome ciudate, pelanga ameteala permanenta pe care o am si parca ma zgaltaie cineva mereu, uneori simpt ca mi se inmoaie mainile si picioarele, apare o arsura, usturime dupa cap, incep sa respir agitat si parca am caderi in gol; de fiecare data cred ca sunt gata, dusa.
Unele crize sunt mai puternice altele mai usoare, am ajuns si la urgenta dar teniunea era buna, EKG bun, am stat 3 zile in spital, am luat tot tratamentul meu si gata.Cand observ ca mi se face rau iau 1/2 IMOVANE si ma simpt mult mai bine. Care ar fi cauza oare a acestor criza, de la inima, neurologic?N-a reusit sa ma lamureasca nimeni.Multumesc.
betaserc.Foarte.f. des (2, 3, zile) am niste simptome ciudate, pelanga ameteala permanenta pe care o am si parca ma zgaltaie cineva mereu, uneori simpt ca mi se inmoaie mainile si picioarele, apare o arsura, usturime dupa cap, incep sa respir agitat si parca am caderi in gol; de fiecare data cred ca sunt gata, dusa.
Unele crize sunt mai puternice altele mai usoare, am ajuns si la urgenta dar teniunea era buna, EKG bun, am stat 3 zile in spital, am luat tot tratamentul meu si gata.Cand observ ca mi se face rau iau 1/2 IMOVANE si ma simpt mult mai bine. Care ar fi cauza oare a acestor criza, de la inima, neurologic?N-a reusit sa ma lamureasca nimeni.Multumesc.
4 comentarii

eu zic ca ai nevoie de un control mai amanuntit si daca nu fost la cardilog e bine sa te duci.din ce oras esti ca sa-ti zic la cine sa te duci.

Categoric, merg la cardiolog, neurolog, fiind pensionata pe caz de boala merg la comisie anual.Eu sunt din Tr. Sev. fac EKG si ecocardiografie chia de 2 ori pe an. Diagn. cardio. mi-a fost pus la TM Institutul de cardio. unde mi s-a recomandat si oparatia dar.. nu am facut-o din f. multe motive : 1. obezitatea( si poate principal) 2. psihicul
3. partea financiara (in orice caz daca la primele 2 as sta OK cu sacrificii s-ar gasi si bani.)
3. partea financiara (in orice caz daca la primele 2 as sta OK cu sacrificii s-ar gasi si bani.)

La TM este cel mai bun centru de cardiologie la ora actuala, eu zic ca e bine sa faci operatia dar in orice exista riscuri dar depinde ce zice si neurochirurgu el stie cel mai bine si da e o problema obezitatea, daca ai putea sa slabesti ar fi f bine.In IASI cel mai bun neurochirug este POIATA.Daca vrei poti sa mai ceri o parere.Va doresc sanatate si daca va mai pot ajuta va ajut cu placere.

Multumesc mult ptr.sfaturile utile dar cred ca am deviat putin de la subiect si cred ca m-am exprimat si eu gresit. Aceste smptome le am de mult timp 1, 2 ani si se repreta des, o zi doua, trei apoi 1, 2 zile mai bine si de ce cedeaza destul de bine la IMOVANE ( Anxiolitice, cred ca am zis corect) sa fie si pe sistem nervos ? iar obezitatea e de gr.IV.
teoria o cam stiu dar practica ma omoara.Poate numai daca as fi singura sa ma aprovizionez numai cu ce trebuie; oricum mai sper ca voi rezolva si problema asta.
teoria o cam stiu dar practica ma omoara.Poate numai daca as fi singura sa ma aprovizionez numai cu ce trebuie; oricum mai sper ca voi rezolva si problema asta.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2O recomandare de la un medic cu ce pot înlocui Stresclean Forte?
- 2Interpretare Angio RMN cerebral (arterial/venos)nativ și cu substanță de contrast
- 3Torticolis de la scolioza?
- 1În cazul unui AVC hemoragic 60 % partea dreapta a creierului
- 1Amorteala la picior
- 2Mici dureri de cap si de ceafa
- 0Ajutor! Tic sau afectare neurologică la copil de 8 ani?
- 1Epuizare fizica oboseala memorie slaba amnezie energie insuficienta
- 2Citire CT va rog
- 3Nevralgie cervicală și Tinitus sever