Ajutati-ma! aproape 2 saptamani de cand ma doare capul incontinuu
Buna ziua. Am o problema si as dori un sfat pana ajung la medic.
Am aproape 2 saptamani de cand ma doare capul incontinuu. In urma cu 4 ani mi-am facut ochelari de vedere doar ca i-am purtat foarte putin la inceput si de atunci nu i.am mai purtat deloc. nu am mai avut probleme pana acum, foarte rar cand mai aveam cate o durere de cap. Azi dimineata la 3 m-am trezit sa merg la baie iar cand m.am intors inapoi in camera am ametit de nici nu ma puteam tine pe picioare..m-am intins un pic in pat (, ca am incercat sa stau in sezut dar nici macar asa nu puteam sa stau pt ca ma duceam in toate partile).. si au inceput sa imi tiuie urechile foarte foarte tare. simteam ca imi amorteste fața si abia puteam vorbi pana ajung la medic as dori un sfat..o parere...ce se intampla cu mine? O zi frumoasa.
Am aproape 2 saptamani de cand ma doare capul incontinuu. In urma cu 4 ani mi-am facut ochelari de vedere doar ca i-am purtat foarte putin la inceput si de atunci nu i.am mai purtat deloc. nu am mai avut probleme pana acum, foarte rar cand mai aveam cate o durere de cap. Azi dimineata la 3 m-am trezit sa merg la baie iar cand m.am intors inapoi in camera am ametit de nici nu ma puteam tine pe picioare..m-am intins un pic in pat (, ca am incercat sa stau in sezut dar nici macar asa nu puteam sa stau pt ca ma duceam in toate partile).. si au inceput sa imi tiuie urechile foarte foarte tare. simteam ca imi amorteste fața si abia puteam vorbi pana ajung la medic as dori un sfat..o parere...ce se intampla cu mine? O zi frumoasa.
1 comentarii
Asta poate tine de tensiune. Nu cred ca e de la ochi.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Cand ma doare capul imi apare o pata pe frunte
- 5dureri intercostale care se repeta de cateva zile
- 21de doua luni ma simt rau (greata, dureri de cap, slabit 10 kg, oboseala)
- 6E normal sa simt asa un fel de presiune acum la partea de sus a capului in urma tomografiei?
- 3dureri de cap
- 5simptome de intoxicatie cu zinc: ameteli, dureri de cap, palpitatii, tremur
- 5Fulgerari trecatoare in zona capului
- 20Dureri de cap ingrozitoare, dureri de maxilar si fata
- 0durere de cap care nu trece
- 4Stari de voma, greata, balonare, dureri (intepaturi) de ovar, dureri de cap
- 6intepaturi in partea dreapta a capului, din cauza oboselii si a stresului
- 6de 2 luni am nasul infundat (nara stanga)
- 4dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 1stari de lesin, ametela, dureri de cap
- 1probleme post avc
- 1Durere puternica in gat, durere de cap si stare de epuizare fizica
- 1Diagnostic Rinita cronica hipertrofica, Reactie sinusala, Disfunctie tubara stg
- 2Stare de inconstienta
- 20Dureri de cap zilnice, in forma continua, ameteala usoara si continua
- 9Dureri de cap frecvente
Mai multe informații despre: Durerea de cap durere de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: