Ajutati-ma! aproape 2 saptamani de cand ma doare capul incontinuu
Buna ziua. Am o problema si as dori un sfat pana ajung la medic.
Am aproape 2 saptamani de cand ma doare capul incontinuu. In urma cu 4 ani mi-am facut ochelari de vedere doar ca i-am purtat foarte putin la inceput si de atunci nu i.am mai purtat deloc. nu am mai avut probleme pana acum, foarte rar cand mai aveam cate o durere de cap. Azi dimineata la 3 m-am trezit sa merg la baie iar cand m.am intors inapoi in camera am ametit de nici nu ma puteam tine pe picioare..m-am intins un pic in pat (, ca am incercat sa stau in sezut dar nici macar asa nu puteam sa stau pt ca ma duceam in toate partile).. si au inceput sa imi tiuie urechile foarte foarte tare. simteam ca imi amorteste fața si abia puteam vorbi pana ajung la medic as dori un sfat..o parere...ce se intampla cu mine? O zi frumoasa.
Am aproape 2 saptamani de cand ma doare capul incontinuu. In urma cu 4 ani mi-am facut ochelari de vedere doar ca i-am purtat foarte putin la inceput si de atunci nu i.am mai purtat deloc. nu am mai avut probleme pana acum, foarte rar cand mai aveam cate o durere de cap. Azi dimineata la 3 m-am trezit sa merg la baie iar cand m.am intors inapoi in camera am ametit de nici nu ma puteam tine pe picioare..m-am intins un pic in pat (, ca am incercat sa stau in sezut dar nici macar asa nu puteam sa stau pt ca ma duceam in toate partile).. si au inceput sa imi tiuie urechile foarte foarte tare. simteam ca imi amorteste fața si abia puteam vorbi pana ajung la medic as dori un sfat..o parere...ce se intampla cu mine? O zi frumoasa.
1 comentarii
Asta poate tine de tensiune. Nu cred ca e de la ochi.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Durere de cap partea stanga
- 3dureri de cap
- 10La capatul puterilor... un sfat va implor
- 2durere de spate umar si cap
- 6meningiom cerebelos
- 5Dureri de cap si ameteli puternice
- 7Pot sa iau medicamentele astea?
- 1durere de cap puternica in zona occipitala
- 4Durere de cap, stare de greata de la efort?
- 3Dureri de cap la spate
- 28dureri gat si ceafa persistente, doresc sfat ORL!
- 1Dureri de cap
- 7ma doare capul + ameteli
- 4durere de cap pe partea stanga
- 6Ameteli si dureri de cap
- 11dureri de cap
- 1Durere cap
- 3Durerea de cap intensă
Mai multe informații despre: Durerea de cap durere de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: