Ajutati-ma! am simțit o izbitura in piept (nedureroasă) urmată de căldură în tot corpul

După ce am terminat aproximativ a 2-a serie (menționez că eram încălzit) m am ridicat și la cam 5/10 secunde am simțit o izbitura in piept (nedureroasă) urmată de căldură în tot corpul m am panicat puțin dar mi am continuat antrenamentul.
Astăzi la fel de data aceasta după cateva serii de flotăr, i dar nu așa puternică mai slăbuț un pic (nedureroasă) a fost că o bătaie mai puternică dar nu am mai simțit și căldură.Am mai simțit o astfel de bătaie și când stăteam în pat dar foarte slab.
Puteți știi ce ar putea fi ??
Vreau sa menționez că am 19 ani 1.83/75kg fac sala de mai mult de un an cred...în aprilie am avut niste probleme cu anxietatea+atacuri de panica am făcut 3 ekg-uri atunci ce au ieșit bune+ analize care au ieșit la fel bune...Ce sunt aceste simptome ?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
- 6nu stiu ce am: simt ca ma sufoc
- 90tuse nocturna fara secretii, dureri de piept, raguseala
- 48dureri de piept
- 5Durei si arsuri in cosul pieptului
- 6Dureri inima - Amorteala membrelor - Vene Pronuntate
- 6In fiecare dimineata cand ma trezesc am dureri groaznice de stomac...
- 0Intepaturi inima, senzatie de strans si amortirea palmelor
- 3Dureri in piept!
- 1Efecte PREDNISON
- 3Durere in zona inimii si in piept, degete amortite, senzatie de frig, somnolenta, etc.
- 1Durere in zona sternului
- 7Dureri in piept!
- 0Durere in piept partea dreaptă la efort
- 4Intepatura inima
- 0Dureri in zona inimi
- 1Adrian 19 ani - de o luna jumatate ma confrunt cu o durere ascutita si puternica in piept
- 2"Dureri" in zona inimii si lipsa de aer
- 1Durere in piept și senzație de sufocare
Mai multe informații despre: Durerea in piept durerile in piept intepaturi in piept intepatura in piept