Ajutati-ma - menstruatie neregulata si ovare polichistice

Bună seara tuturor, vin aici cu o problema genitală care ma consuma din ce in ce mai mult pe zi ce trece. Dintotdeauna m am confruntat cu menstruatie neregulata si alaturi de ele cu ovare polichistice. Am avut o perioada in care le am tinut sub control cu anumite picături date de medic, extract de zmeur, mur si coacaze negre. M au ajutat un timp dar dupa aceea pur si simplu nu si au mai facut efectul...am avut ultima menstruație anul trecut in noiembrie, decembrie si ianuarie fara pic de sange iar in ultimele doua săptămâni am scurgeri vaginale însoțite de sange, dar foarte putin...ca sa nu mai spun ca simt o oarecare modificare a abdomenului, este foarte balonat si clar nu este din cauza mâncării. As dorii niste sfaturi, din pacate ma aflu in strainatate si nu.pot ajunge inca la un ginecolog...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Infectie, bubite rosii in zona genitala, menstruatie neregulata, chisturi
- 5intarziere ciclu menstrual.. 2 luni
- 3dereglari mentruale
- 4de mai bine de un an si 3 luni am mari dereglari de ciclu menstrual
- 5e posibil sa fie o dereglare sau sunt insarcinata?
- 4foarte ingrijorata: menstruatie mai putin
- 4karissa si dereglarea menstruala
- 2Ovare polichistice
- 6Regret ce am facut.
- 5menstruatie neregulata
- 0menstruatie dereglata
- 6Am urmatoarele simptome: oboseala, stare de slabiciune, crestere in greutate, voce ragusita, cm nere
- 6Nu am ciclu regulat, mi-a intarziat.. sunt ingrijorata!
- 0sangerari neregulate
- 0Sarcina?
- 1Am un ciclu foarte neregulat, luna trecuta mi-a intarziat chiar 9 zile...
- 1Ciclu menstrual neregulat
- 0Sangerari vaginale
- 1Doresc sa rămân însărcinată
- 1Nu știu ce controale as putea sa fac
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei ovarele polichistice Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: