Ajutati-ma - menstruatie neregulata si ovare polichistice
Bună seara tuturor, vin aici cu o problema genitală care ma consuma din ce in ce mai mult pe zi ce trece. Dintotdeauna m am confruntat cu menstruatie neregulata si alaturi de ele cu ovare polichistice. Am avut o perioada in care le am tinut sub control cu anumite picături date de medic, extract de zmeur, mur si coacaze negre. M au ajutat un timp dar dupa aceea pur si simplu nu si au mai facut efectul...am avut ultima menstruație anul trecut in noiembrie, decembrie si ianuarie fara pic de sange iar in ultimele doua săptămâni am scurgeri vaginale însoțite de sange, dar foarte putin...ca sa nu mai spun ca simt o oarecare modificare a abdomenului, este foarte balonat si clar nu este din cauza mâncării. As dorii niste sfaturi, din pacate ma aflu in strainatate si nu.pot ajunge inca la un ginecolog...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3menstruatie venita mai devreme cu 15 zile
- 5De 2 luni nu am un ciclu normal; tine 2 zile si ori intarzie ori vine imi devreme cu 4-5 zile
- 29Intarzierea menstruatiei
- 5menstruatie intarziata, senzatie usoara de greata... sunt insarcinata?
- 6Tratament cu Arefam... exista sanse sa raman cat mai repede insarcinata?
- 4Ciclu neobisnuit
- 4dereglare!
- 8urgent! :-s pot ramane insarcinata??
- 9Am avut intotdeauna ciclul regulat, acum nu
- 7ce se intampla daca stau cu menstruatia neregulata fara sa o tratez?
- 0ovare polichistice, endometrioza si amenoree
- 1Menstruatie regulata peste sarcina?
- 0Sarcina?
- 0puteti sa'mi spuneti daca sunt insarcinata?
- 1ovare polichistice
- 4Menstruatie dereglata si firicele de sange in ea
- 0Dereglari hormonale ?
- 1Lipsa menstruatie dupa tratament cu Duphaston
- 16Tulburare menstruala
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei ovarele polichistice Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: