Teste sarcina negative menstruatie intarziere 25 zile

04-02-2021
Madalina008
Nu este medic/terapeut
Madalina008
Buna ziua, as dori pareri ale unor medici pana am programare in Cluj-Napoca la medicul meu destul de busy.
In luna decembrie mi-a venit menstruatia la 45 zile(dureri mari si foarte abundent) ceea ce este normal pentru mine avand un cm de 37-45 zile. In octombrie si noiembrie a venit la 37 zile.
Sunt casatorita de 1 an jumate, ne dorim un copil de 2 ani fara succes pana acum, am facute sute de analiZe sotul a fost operat in 9 dec 2020, de varicocel gradul 2, (cu laser) incizia direct pe testicul deoarece spermatozoizii lui nu era multi si nici viteji.
In luna ianuarie trebuia sa imi vina menstruatia in jurul zilei de 17 ianuarie 2021 fiind ziua 37, dar cm nu a aparut nici pana in 24 ianuarie fiind ziua 45.
Azi suntem in 4 februarie si nici o urma nici o pata doar usoare dureri de ovare, am facut 3 teste sarcina (in timpul zilei) toate negative.am luat profecund timp de 2 luni, in luna ian am intrerupt profecund. Gine mi-a spus sa iau Arefam 1, 7 zile vaginal, azi am terminat de luat.
Intrebarea mea este urmatoarea deoarece am auzit cazuri si nu unul.
Este posibil sa fie sarcina dar testele sa fie negative ?
Menstruatia mea este neregulata, si am chisturi multe si micute pe ovare, mi-as dori mult sa fie sarcina..
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul