ajutati-ma

12-07-2015
radulescu ionel
Nu este medic/terapeut
radulescu ionel
Aproape de fiecare data cind maninc imi bate inima mai tare decit normal, iar dupa vreo 30min asa imi ia toata puterea, numai sunt bun de nimic.Si nu numai ca n-am putere fizica sa mai fac ceva, dar imi consuma energia in asa hal ca nici pt creier nu mai ramine...nu mai pot nici sa gindesc.Analize la inima mi-am facut si n-am nimic.Sa fie ceva pesistem digestiv?
tot se intimpla ceva si prin stomac, ba am gaze, palpitatii, se instaleaza si panica, ma face ceva de fac scaun de regula groos!daca beau un caciu cvita emai bine.analizele miau iesit ok!mai putin fierul e marit...va rog daca ma poate ajuta cineva...despre asta, multumesc cu stima.mail:radulescuionel2012@yahoo.com
2 comentarii
0
12-07-2015, ora 02:20
radulescu ionel
Nu este medic/terapeut
radulescu ionel
va salut cu respect, ionel sunt am 40kg, 1.63 h, 68 kg, nefumator-nonalcolic. Aproape de fiecare data cind maninc imi bate inima mai tare decit normal, iar dupa vreo 30min asa imi ia toata puterea, numai sunt bun de nimic.Si nu numai ca n-am putere fizica sa mai fac ceva, dar imi consuma energia in asa hal ca nici pt.creier nu mai ramine...nu mai pot nici sa gindesc.Analize la inima mi-am facut si n-am nimic.Sa fie ceva pesistem digestiv?
tot se intimpla ceva si prin stomac, ba am gaze, ma face ceva de fac scaun cam verde si groos!urinez des mai mult sau putin, palpitatii, se instaleaza si panica, daca beau un caciu cvita emai bine.analizele miau iesit ok!mai putin fierul e marit...dupa golire...e ceva mai bine!va rog daca ma poate ajuta cineva...despre asta, multumesc cu stima.-*

(*modificat de admin)
0
14-07-2015, ora 16:57
Rasfat
Nu este medic/terapeut
Rasfat
Ti-am trimis un mesaj privat.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici