Ajutati-ma cu un sfat - ameteli dureri de spate palpitatii inima

30-12-2017
Vasile2018
Nu este medic/terapeut
Vasile2018
Buna ziua.Am 42 ani si de aproximativ 8 luni ma confrunt cu o problema de sanatate si anume ameteli dureri de spate palpitatii inima
(Nu am dat importanta la durerile care le aveam inainte de a ma lua ametelile/dureri care le aveam la zona cervicala cu ani in urma cateodata nu puteam ridica capul de pe perna dimineata ajutanduma cu mainile) mai precis intro dimineata cand mam trezit sa plec la servici aveam senzatia ca mobila se misca de la dreapta la stanga, mam speriat ma luat cu transpiratie stari de voma si ameteli de nu puteam sta in picioare.Am mers la urgente unde dupa cateva investigatii la inima si o radiografie cervica mi sa prescris sa iau betaserc si bilobil spunandumi ca am spondiloza cervicala.am urmat acest tratament timp de 3 luni dupa care am intrerupt simtimtinduma mai bine un pic.Dupa o saptamana au revenit ametelile ceia ce ma speriat si am inceput sa iau iar tratamentul si mam dus la hiperdia unde am facut un rmn cervical.tot acolo mam programat sa mil si citeasca.doctorul neurolog nici nu sa uitat bine pe rezultat si mea zis sa continui tratamentu si aproape ca ma dat afara din cabinet(am platit consultatia separat).De vreo saptamana ma simt rau ametesc cu toate medicamentele care le iau(bilobil si betaserc).precizez ca la neurolog mi sa spus sa merg la orl unde nu am ajuns inca pentu ca e inchis cu sarbatorile.Credeti ca ar putea fi toate aceste simtome de la urechea interna?Am si tulburari de vedere(incetosat cateodata)iar de cand mam trezit prima data cu ameteli am ramas cu un fasait in ambele urechi.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns