Ajutor! dureri la mana dreapta, la cot.. o durere nasoala. Îmi amortesc degetele, se umfla
Buna! Am si eu o problema și nu imi pot da seama dacă este grava. Ce e drept e ca nu am vizitat un medic. Dar astept sa ma sfatuti ce ar trebui sa fac.. Mentionez ca am 21 de ani si muncesc intr-o spalatorie auto. Am dureri la mana dreapta, la cot.. o durere nasoala. Îmi amortesc degetele, mi se umfla, ma dor. Dar ce am observat e ca, e ca doar dimineata, de multe ori ma trezesc din cauza durerilor. Dimineața când ma trezesc, degetele îmi sunt umflate, ma dor și mai sunt tot odata și amorțite. După ce îmi încep activitatea, mâinile încep sa se refacă.. Scap de durere, scap de amorțeli și se desumfls tot odata. Menționez ca sunt și fumat de vreo 8 ani de zile. Pana acuma nu am luat niciun fel de antibiotic, creme sau sa vizitez vreun medic. Aștept cu nerăbdare sfatul vostru. Mulțumesc!
1 comentarii
Luati trimitere de la medicul de familie si mergeti sa va vada un Reumatolog.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2mi-a amortit partea de sus a antebratului si degetul mare
- 11senzatie de amorteala la mina stinga
- 4Amortirea mainilor si dureri de spate
- 3durere cu umflatura la cot
- 2degete amortite
- 3Amorteala degetelor de la mana stanga!
- 3imorteala a degetului mic de la mana stanga
- 1amorteala mina stinga si fata
- 2amorteala degete maini
- 4Amorteala mana stanga persistenta 40 zile
- 1Mi-am pierdut simturile si nu mai am deloc putere in degetele de la maini !!!
- 3Mana stanga amortita si dureri in piept
- 2Mainile imi amortesc de la cot pana la degete
- 2Amorțeala mâinilor frecventă !!!
- 4Dezechilibru, amețeli, dureri de cap, amorțeala feței și a mâinilor
- 1Amorteala si racire a mainii stangi in timpul somnului
- 0Amorțire deget mic si inelar mana stanga!
- 0Amorțeală/Durere brat stang
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
Mai multe informații despre: Durerea la nivelul cotului amorteala degetului amorteala mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: