Ajutor! dureri la mana dreapta, la cot.. o durere nasoala. Îmi amortesc degetele, se umfla
Buna! Am si eu o problema și nu imi pot da seama dacă este grava. Ce e drept e ca nu am vizitat un medic. Dar astept sa ma sfatuti ce ar trebui sa fac.. Mentionez ca am 21 de ani si muncesc intr-o spalatorie auto. Am dureri la mana dreapta, la cot.. o durere nasoala. Îmi amortesc degetele, mi se umfla, ma dor. Dar ce am observat e ca, e ca doar dimineata, de multe ori ma trezesc din cauza durerilor. Dimineața când ma trezesc, degetele îmi sunt umflate, ma dor și mai sunt tot odata și amorțite. După ce îmi încep activitatea, mâinile încep sa se refacă.. Scap de durere, scap de amorțeli și se desumfls tot odata. Menționez ca sunt și fumat de vreo 8 ani de zile. Pana acuma nu am luat niciun fel de antibiotic, creme sau sa vizitez vreun medic. Aștept cu nerăbdare sfatul vostru. Mulțumesc!
1 comentarii
Luati trimitere de la medicul de familie si mergeti sa va vada un Reumatolog.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2maini amortite in cursul noptii
- 4amorteala degetelor
- 3dureri groaznice la mana = operatie urgenta?
- 3amorteala mana stanga
- 5amorteli de fata si maini
- 3degete ce amortesc si se invinetesc
- 3maini amortite
- 5fac tratament pt angina pectorala, dar in ultima vreme am dureri in partea inimii
- 2amorteli mini si picioare
- 2durere si amorteala in degete
- 1Amorteala cufurnicaturi si senzatie de arsura la nivelul mainilor si picioarelor
- 0Amorteala degete si arsuri intre testicule si anus
- 2Durere sold
- 0Înțepături in piept si amortire mana dreapta
- 1Deget picior amorțit dupa fractura de rotula
- 1Îmi amortesc fata și brațul drept
- 2Amorțeala la nivelul feței și a corpului
- 1Amorteli si dureri in mana, picior
- 1Amorțeala degete
Mai multe informații despre: Durerea la nivelul cotului amorteala degetului amorteala mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: