Ajutor! dureri la mana dreapta, la cot.. o durere nasoala. Îmi amortesc degetele, se umfla

Buna! Am si eu o problema și nu imi pot da seama dacă este grava. Ce e drept e ca nu am vizitat un medic. Dar astept sa ma sfatuti ce ar trebui sa fac.. Mentionez ca am 21 de ani si muncesc intr-o spalatorie auto. Am dureri la mana dreapta, la cot.. o durere nasoala. Îmi amortesc degetele, mi se umfla, ma dor. Dar ce am observat e ca, e ca doar dimineata, de multe ori ma trezesc din cauza durerilor. Dimineața când ma trezesc, degetele îmi sunt umflate, ma dor și mai sunt tot odata și amorțite. După ce îmi încep activitatea, mâinile încep sa se refacă.. Scap de durere, scap de amorțeli și se desumfls tot odata. Menționez ca sunt și fumat de vreo 8 ani de zile. Pana acuma nu am luat niciun fel de antibiotic, creme sau sa vizitez vreun medic. Aștept cu nerăbdare sfatul vostru. Mulțumesc!
1 comentarii

Luati trimitere de la medicul de familie si mergeti sa va vada un Reumatolog.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri groaznice la mana = operatie urgenta?
- 5fac tratament pt angina pectorala, dar in ultima vreme am dureri in partea inimii
- 3Protruzii discale lombare etajate L4-L5 si L5-s1
- 1dureri de cot
- 3amorteli maini
- 2nu pot dormi, nu pot respira si imi amortesc mainile
- 1Durere între omoplati
- 6Durere în cot la mina dreapta
- 0Amorțeala mâinilor: simptom al trichinelozei sau al bolii Parkinson?
- 1Ingrijorare!! degete amortite, deformate
- 1Amorteala cufurnicaturi si senzatie de arsura la nivelul mainilor si picioarelor
- 0Amorteala degete si arsuri intre testicule si anus
- 2Ajutati-ma, va rog! Am periodic niste amorteli la nivelul degetelor de la mana
- 0Amorteli mana si piciorul drept
- 2Durere de la cot înspre degete
- 2Ameteala, imi amorteste mana stanga si mă doare inima
- 0Înțepături in piept si amortire mana dreapta
- 1Deget picior amorțit dupa fractura de rotula
Mai multe informații despre: Durerea la nivelul cotului amorteala degetului amorteala mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: