Ajutor va rog!!! de vreo săptămâna de-abia de mai pot dormi

17-02-2019
00Lyra00
Nu este medic/terapeut
00Lyra00
Buna ziua, de vreo luna de zile am probleme cu insomniile, zile mai proaste, zile mai bune, dar de vreo săptămâna de-abia de mai pot dormi. Am avut zile in care am dormit 11 ore dar și zile unde n-am dormit deloc, ca și astăzi de altfel. Îmi este frica de faptul ca nu o sa mai pot dormi niciodată, de fiecare data când încerc ma trezesc brusc ca și cum îmi este frica sa nu îmi pierd cunoștința. Luasem pastilele pe care mi le-a prescris un domn psihiatru și mi se reglase somnul, toate bune, dar in urma unei certe cu părinții s-a dereglat din nou dar sub o forma mai gravă. As fi vrut sa mi se prescrie iar niște pastile pana ma reglez din nou, dar părinții mei refuza sa ma lase sa iau(ii înțeleg și eu pe ei pt ca nici eu nu vreau sa devin dependentă de ele sau sa umblu drogata in fiecare zi plus ca mi-e frica de faptul ca nici ele nu m-ar putea adormi). Mama sta treaza cu mine in fiecare noapte, o chinui și pe ea și din păcate și toată lumea este suparata pe mine și tipa la mine. Ei spun ca eu o fac dinadins de prea mult bine, așa o fi, dar vreau sa se termine. Sunt foarte disperata, nu știu ce sa mai fac. Va rog ajutați-ma, nu cred ca mai am nicio speranța și toată lumea ma urăște. (Am 18 ani apropo) am doar nevoie de 2-3 zile de somn bun ca sa-mi revin, dar acum ma simt ca sunt la limita prăpastiei. Am încercat orice, de la igiena somnului, la psihoterapie și orice planta posibila. Nu îmi doresc decât sa am iarăși parte de o viața normala. Multumesc pentru atenție.
1 comentarii
0
21-02-2019, ora 15:43
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
E nevoie să vorbești cu psihiatrul care ți-a dat tratamentul și să-i descrii situația pentru că el e în măsură să-ți stabilească medicația de care ai nevoie și pe care nu ai voie s-o întrerupi decât cu avizul acestuia. El e singurul care știe dacă ai nevoie de un medicament sau nu, pentru că acestea nu se iau după ureche sau de ce crede unul sau altul.
Faptul că spui că îți e mai rău în urma faptului că te-ai certat cu părinții îmi spune că n-ai făcut suficiente ore de psihoterapie încât să poți gestiona situațiile care apar. Poate e nevoie să continui psihoterapia, sau chiar să schimbi psihoterapeutul dacă ai făcut multe ședințe și n-ai obținut schimbări.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul