Aleg sa nu iau medicatie

30-10-2018
User13
Nu este medic/terapeut
User13
Medicamente inseamna droguri. Doctorii adevarati sunt cei care fac muzica aleg sa ii ascult pe ei nu doctorii traficanti de droguri. Am rupt reteta primiti de la doctor in curand anulez si disgnosticul eram doar obosita nu bolnava. Acum aleg sa nu ascult ce imi spune lumea ci sa ma aud pe mine eu ma cunosc Cel mai bine.
7 comentarii
0
31-10-2018, ora 13:16
tyrel85
Nu este medic/terapeut
tyrel85
Tu sincer nu te vezi ce prosti postezi pe forum, nu dormi cate 2 saptamani, razi si plangi in aceelasi timp eu ma mir ca nu te-au internat de urgenta ti-a pus si diagnostic de episod psihotic.
Interneazate pana nu faci vreo ilegalitate si ajungi sa iti distrugi viata definitiv.
1
31-10-2018, ora 14:03
User13
Nu este medic/terapeut
User13
Invata gaslighting ca eu am uitat si o sa vezi ce fac medicii din Romania. Eu prefer sa ma autoanalizez si sa ma fac eu bine pe mine insami. Nu dorm ca sa trezesc al trei lea ochi. Chakra etc etc
0
31-10-2018, ora 14:49
tyrel85
Nu este medic/terapeut
tyrel85
Faci ce vrei eu sant dispus sa fac un pariu ca o sa te vad de curand la stirile de la ora 5.
0
31-10-2018, ora 21:06
User13
Nu este medic/terapeut
User13
Facem pariu! Nu:))
0
01-11-2018, ora 11:27
tyrel85
Nu este medic/terapeut
tyrel85
Domnisoara/Doamna nimeni de aicea nu va vrea raul.Eu va rog din suflet luati-va medicatia santeti intr-o perioada din viata dumneavoastra foarte grea, eu am un verisor care a refuzat medicatia si boala sa cronicizat acuma nici sa munceasca nu mai poate are la activ 8 internari si este pensionat la 35 de ani vai de capu lui...cu multe tenative de sinucidere.
Si eu am suferit de anxietate, depresie majora, si niste atacuri de panica de credeam ca mor de 5 ori pe zi plus insomnii groaznice.
Nu zic ca m-am vindecat dar am revenit la munca, nu mai am depresie nici atacuri de panica si anxietate sa redus 90% si dorm 7 ore pe zi fara somnifere.
Si va trebuie sa urmez minim un an tratament cu antidepresiv cybalta(DAR VIATA MEA SA INBUNATATIT ENORM) nu credeam ca scap din acel infern.
Fac si psioterapie cognitiva eu va implor cand aveti un moment de luciditate si va dati seama ca ati umplut forumul numai de postari care nu au nici un sens atuncia o sa va dati seama ca aveti nevoie de ajutor.
Noi aicea pe forum numai cu sfaturi va putem ajuta dumneavoastra trebuie sa faceti pasi importanti.
0
01-11-2018, ora 13:33
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Din pacate Tyrel in situatia in care se afla User13 nu ai sanse sa o convingi. Doar ea se poate convinge singura...atunci cand o sa vrea, atunci cand o sa-si dea seama ca starea ei de negare ii face mult rau. Pana atunci nu putem decat sa speram la bine. In situatia asta psihoterapia nu ajuta, ci doar medicatia de pe reteta ce tocmai a fost rupta.

Banuiesc ca administratorii forumului o sa-si dea seama si ei in curand de cum sta treaba
0
05-11-2018, ora 06:24
Claire Marie
Nu este medic/terapeut
Claire Marie
Bună ziua.Ce se poate face pentru stări de anxietate care nu sunt permanente, oboseala cronica, insomnii, intoleranta la zgomote.Ca patologie de fond am o Tiroidita Hashimoto și Astm bronșic alergic pe care ne le tratez.Vă Mulțumesc !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul