alunite in zona genitala

Buna seara.sunt constantin am si eu o rugaminte.in zona penisului mi au aparut cateva alunite care intr-e timp sau inmultit, se pot trata cu ceva anume sau se poate lua vre o masura?va multimesc pentru intelegere.
3 comentarii
0
02-03-2011, ora 02:52
Terapeut Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa

Salve!
Stimate drule/dle Kosy sunteţi sigur că acele formaţiuni sunt aluniţe? Pot fi şi condiloame (vegetaţii veneriene)!
Consultaţi un medic dermatolog, pentru a fi examinat, diagnosticat şi tratat corespunzător. Dacă se va dovedi că acele formaţiuni sunt aluniţe, medicul respectiv vă va recomanda cel mai bun tratament.
_
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect, dorindu-vă toate cele bune,
Mr. Nick
Stimate drule/dle Kosy sunteţi sigur că acele formaţiuni sunt aluniţe? Pot fi şi condiloame (vegetaţii veneriene)!
Consultaţi un medic dermatolog, pentru a fi examinat, diagnosticat şi tratat corespunzător. Dacă se va dovedi că acele formaţiuni sunt aluniţe, medicul respectiv vă va recomanda cel mai bun tratament.
_
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect, dorindu-vă toate cele bune,
Mr. Nick

Buna seara.da parerea mea este ca sunt vegetatii condiloame am avut cateva informatii si acea persoana mi a spus ca a avut si ea ceva de genul meu.Dar n am avut asa ceva pana acum 2 saptamani.Daca ar fi condiloama se poate trata cu ceva anume?va multumesc pentru informatii si pentru indrumare.
0
05-03-2011, ora 01:01
Terapeut Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa

Salve!
Stimate domn, condiloamele, în funcţie de unele particularităţi ale lor şi în funcţie de conduita medicală aleasă de medicul dermato-venerolog, se pot trata prin administrarea orală (prin cavitatea bucală) a unui preparat antiviral, isoporinosine, de pildă, şi prin aplicaţii locale de tinctură de mărul lupului.
Consultaţi medicul, vă rog.
_
Toate cele bune,
Nick
Stimate domn, condiloamele, în funcţie de unele particularităţi ale lor şi în funcţie de conduita medicală aleasă de medicul dermato-venerolog, se pot trata prin administrarea orală (prin cavitatea bucală) a unui preparat antiviral, isoporinosine, de pildă, şi prin aplicaţii locale de tinctură de mărul lupului.
Consultaţi medicul, vă rog.
_
Toate cele bune,
Nick

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22aparitia alunitelor in zona fetei
- 12alunite inestetice
- 2alunite
- 2alunita desprinsa
- 4probleme genitale dupa sex
- 26Nev - Alunita. Sfaturi
- 5Alunita pe gat care tot se inegreste
- 6alunita cu probleme si marit un pic de la soare
- 3Am niste alunite si nu stiu ce sa fac!
- 3alunita moale
- 3Alunita in cateva zile?
- 0Alunite, negi Inestetici
- 7Alunita la nivelul pieli rupta
- 1Rani in zona genitala
- 2De cateva luni am usturimi si arsuri in zona genitala
- 6alunite in zona genitala
- 0Inflamare a zonei genitale
- 1Alunita zgariata
- 4Alunita cazuta si refacuta?
- 1Alunita cu "probleme"
Mai multe informații despre: Alunitele zona genitala