am nevoie de un medic bun pentru afectiunile vestibulare

17-04-2008
gr
Nu este medic/terapeut
gr
Am de vreo 3 ani probleme cu urechea stanga.Se astupa mai ales dupa terminarea menstrei, am citit undeva ca datorita lipsei de minerale cu care se confrunta femeia lichidul din ureche isi schimba compozitia si provoaca ameteli si dezechilibre.Am avut perioade cand nu putem merge pe strada, mai nou am fost asa lesinata vreo saptamana.Mentionez ca am facut eco dopller, tomograf, consultatie orl, nu mi s-a gasit nimic.Nu am dureri la ureche, doar se infunda simt o presiune puternica ma dezechilibrez, am senzatia ca daca -mi clatin usor capul imi trece...dar este doar o senzatie.Cred ca este de la ureche pentru ca atunci cand mestec sau scutur capul ma ia ameteala, dupa ciclu, sau atunci cand am emotii puternice.Momentam iau betaserc si este mai bine, incerc sa ma vitaminizez, iau calciu. Ce sa mai fac unde sa ma mai duc?.Nu pot tine un servici din aceasta cauza.
AVEM MEDICI PRICEPUTI LA ASA CEVA?AM TOT CAUTAT PE NET CA MEDICII PE UNDE AM FOST NU STIAU PE NIMENI. SI NU AM GASIT NIMIC.
5 comentarii
0
17-04-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
buna seara !
.. la ORL..vi sa facut audiograma, timpanograma si proba calorica?
Cum puteti sa.mi descrieti acele ameteli?
Se roteste casa cu dvs.?
aveti tiuit in urechi si scadere de auz..temporar ?
0
18-04-2008, ora 00:00
gr
Nu este medic/terapeut
gr
D-LE. VALERIU.
Intradevar nu mi s-au facut nici una din acele analize specificate de dvs. Desi am fost la clinica particulara, probabil nu avea aparatura necesara, mi s-au dat in schimb analizele urmatoare:calciu, ct., dopller, etc.PROBABIL CA SE GANDEA SA NU FIE CEVA LA CAP SAU O LIPSA DE CALCIU, NU STIU..LA ANALIZE SINDURA ANALIZA CARE MI-A IESIT RAU A FOST VSH.30
Cu tiuit in ureche incep crizele, apoi mi se astupa doar urrechea stanga, intradevar parca nu mai aud bine.
Mai specific ca am un tensiometru cu care imi controlez tensiunea(am crezut pana sa-mi controlez acasta tensiune ca as fi hipertesiva, 13/10)
0
18-04-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
cauta pe google... sdr. Menier...sau boala Menier... citeste si vezi daca se aseamana simptomele.
Este necesara o internare in Clinica ORL...unde sa poti face acele investigatii!
0
13-12-2015, ora 00:33
Nick@20
Nu este medic/terapeut
Nick@20
Buna seara! Va rog mult, daca cineva cunoaste vre un Medic chirurg specialsist in domeniul ORL !!? In legatura cu o tumoare la glandula salivara(parotida). Un prieten bun de familie dupa ce a suportat o durere si o unflatura in partea dreapta a maxilarului a ajuns la urgenta cu frisoane si febra. Y sa diagnosticat o tumoare CARE nu stim daca este maligna sau beligna.. A vizitat un Medic ORL si i sa spus fara nici o explicatie ca trebue operat si inca urgent, ptru ca dansul va pleca in concediu. Cineva pote sami recomandeze!? Un Medic specialsist in domeniul asta? Multumesc mult.
Aici las emailul meu pentru o posibila informatie.
-*

(*modificat de admin)
0
14-12-2015, ora 18:25
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
glandele salivare sunt domeniul medicilor de la Chirurgiea Maxilo-faciala
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul