am o maaaaareeee problema. plz help
salut. am si eu o mare problema. sunt cu o tipa de 6 luni.si cica peste vreo 3-4 luni o sa trecem si noi la "fapte".ideea e ca ea e virgina.si eu sunt virgin.doar ca ei i-am spus k nu-s.si avand in vedere ca e prima oara pt ea nu vreau sa o dau in bara. vreau sa iasa bn.si am citit o multime de lucruri doar k practica e 0. si as vrea sa stiu ce probleme pot aparea si de ce
3 comentarii
Dacă este virgină este extrem de improbabil să apară vreo "problemă", înţelegând prin asta boală venerică.
Banuiesc ca te referi la probleme de intarire sau durata de contact.Poate sa apara ejacularea rapida dar e ceva normal pentru primul contact, important e sa incerci sa aveti mai multe contacte pentru ca durata o sa creasca pe masura ce viata sexuala devine normala (1-2 contacte pe saptamina).
ai grija sa va protejati.pt k niste pr d ai mei amandoi virgini prima data primul copil...mai bn i-ai spune k esti virgin...si o sa fie mai bn asa parerea mea!!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Am 13 ani si ma visez cu femei
- 3nu putem face dragoste pentru ca este virgina si ii este frica
- 7Virgina sau nu?
- 6am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual... exista vreun risc?
- 8A ramas insarcinata sau nu???!!! [AJUTOR]
- 10Detalii metode de contraceptie.
- 4secretie prea mare... mai ales in timpul sexului
- 3Prima data pentru un baiat
- 5de multe ori sex si tare si incet dar nu mi s-a rupt ata care e putin groasa
- 3Mie mi se pare normal ca viata sexuala sa inceapa atunci cand te mananca...
- 8mai sunt virgina?
- 2Posibila sarcina
- 1Primul contact sexual. Cer sfatul medicului.
- 6Buna ziua va rog sa ma ajutati!! Frenul sublingual
- 4Motiv de ingrijorare dupa primul act sexual?!
- 1Sângerare vaginala
- 10Frica de sex
- 0Un mic sfat va rog - frica de o posibila sarcina.
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti sexul pentru prima data virginitatea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: