am o mare problema la nas
2 comentarii
Cand dorm cu capul culcat mi se infunda nasul, am facut si o endoscopie si mi s-a zis ca am o deviatie de sept.
Am facut o radiografie de sinus, si mi s-a spus ca am o voalare de sinusuri maxilare.Un doctor mi-a zis ca am un chist in sinus.
Alt lucru care ma deranjeaza foarte mult este ca imi tot vin in gat niste secretii mucoase, de fiecare data cand simt acele secretii in gat le scuip.
De unde sunt acele secretii?
Am nasul infundat in special seara si dimineata, folosesc tot felul de decongestive nazale, nu mai stiu ce sa ma fac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am facut o radiografie de sinus, si mi s-a spus ca am o voalare de sinusuri maxilare.Un doctor mi-a zis ca am un chist in sinus.
Alt lucru care ma deranjeaza foarte mult este ca imi tot vin in gat niste secretii mucoase, de fiecare data cand simt acele secretii in gat le scuip.
De unde sunt acele secretii?
Am nasul infundat in special seara si dimineata, folosesc tot felul de decongestive nazale, nu mai stiu ce sa ma fac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
11-11-2009, ora 05:11
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Consultă un medic homeopat. Simptomele se suprapun peste cele prezente în cadrul Rinitei vasomotorii!
Toate cele bune;)
În speranţa că ţi-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Toate cele bune;)
În speranţa că ţi-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Alte subiecte recente din această secțiune: