e posibil ca izoniazida sa-i fi afectat inima?

21-05-2016
Cherub
Nu este medic/terapeut
Cherub
Am pe cineva care sufera de poliartrita reumatoida, tratament cu metrotrexat, plaquenil, si probleme cu inima, indapamida, si amloheloxal. Persoana urmand sa faca un tratament biologic, i-sa administrat Izoniazida, deoarece tratamentul biologic pentru poliartrita reumatoida cauzeaza tbc.

Decand a apucat vreo 10 zile sa ia izoniazid, are ameteli vertij scaderea tensiunii arteriale, obiectele se invart, stare de lesin, persoana este bolnava de inima, a intrerupt izoniazida, dar a reluat-o dupa 10 zile de pauza la indicatia medicului, si starea de vertij sa agravat, are vertij zilnic, numai aude bine simte ceva in zona inimii, o presiune in cap si in tample, simte inima marita. A intrerupt izoniazida, dar simptomele persista, e posibil ca izoniazida sa-i fi afectat inima???? Si de aici are vertij, scadere de tensiune, lesin, inima marita, presiune in tample si cap???????????? Risca un infarct??????Urmeaza sa mearga la cardiolog luni.
1 comentarii
0
22-05-2016, ora 14:36
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pt PR merge bine terapia cu injectii cu venin de albine. Discutati cu un medic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici