Amenoree de 6 luni, rog ajutor!

21-09-2007
florica85
Nu este medic/terapeut
florica85
Buna! Va rog frumos sa ma ajutati cu niste sfaturi:am 22 ani, 175cm inaltime, 90kg.
Am menstruatie neregulata de cand am inceput facultatea(acum 3 ani de zile).O perioada nu mi-a venit ciclul, tot cam 6-7 luni, apoi mi-a venit, cam un an de zile la interval de 35-40 zile, apoi acum iar nu imi vine.Mentionez ca in acest timp am fost la medic ginecolog, la ecograf a iesit totul normal.Medicul mi-a dat Proesteron injectabil, in urmatoarele zile m-am simtit ciudat, am avut o senzatie de greata, iar dupa 2 luni am constatat ca am 5 kg in plus, m-am alarmat si mi-am spus ca nu mai iau medicamente de acest fel vreodata.Am tenul curat, fara cosuri, pilozitate normala, caractere sexuale secundare normal dezvoltate, am probleme cu greutatea, de cand ma stiu am fost un copil "bine facut", asa sunt toti din familie.Am parte de mult stres, mai ales in perioada examenelor.
La varsta de 3 ani am avut hepatita A, in rest nu am avut niciodata probleme grave cu sanatatea.
Primul ciclu l-am avut la varta de 12 ani.
A-ti putea sa-mi recomandati un remediu naturist in problema mea?Ceva care sa-mi regleze menstruatia, in primul rand, dar accept si sfaturi naturiste de slabit.Am auzit de ceai verde chinezesc si am decis sa-l incerc si eu.
2 comentarii
0
24-09-2007, ora 00:00
laura69
Nu este medic/terapeut
laura69
eu am inceput sa am probleme dupa ce am nascut primul copil, in urma cu opt ani. Mie mi-a prescris medicul Duphaston, luni de zile am folosit, un medicament fara efecte secundare care m-a ajutat sa ma pun pe picioare. Intreaba-ti medicul despre acest medicament. Dar iti sugerez sa iti mai cauti un alt medic ginecolog, pentru inca o opinie.
Pentru slabit, eu folosesc tinctura din extract de soc (pe prospect scrie ca ajuta si la probleme hormonale), este eficient, pentru ca inhiba senzatia de foame.
0
30-09-2007, ora 00:00
Lory_1983
Nu este medic/terapeut
Lory_1983
si eu am avut aceeasi problema, amenoree de un an...asa ca ginecologul mi-a prescris DIANE 35 tinp de un an, sunt anticonceptionale f bune, cu multiple caracteristici.Mi-a venit ciclul inca din prima luna si nu m-am ingrasat nici un gram de la ele.sunt f bune. :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amenoreea - lipsa menstruației
  • Menopauza
  •