Ameteala
Buna ziua.
Mi s-a intamplat sa ametesc de vreo 3 ori in ultimul an si mi s-a parut ciudat pentru nu mi se mai intamplase. Nu pot sa imi dau seama care ar fi motivul pentru ca ameteala ar fi cam singurul semn. O singura data mi se pare k mi-a fost putin greata si in rest se instala o durere de cap(frontal), asta la ceva timp dupa ce ma luat ametela, tocmai datorita ei. Ultima oara a fost chiar ciudat pentru ca m-am trezit de dimineata ametit, si mi-a trecut p parcursul zilei, dar in rest ma simteam f bine, asta inainte sa ma ia durerea d cap din cauza ametelii. Primele doua dati, daca inchideam ochii simteam ca se invarte patul cu mine, a treia oara nu prea. De fiecare data n-am avut rabdare sa stau in pat pana trecea si imi continuam activitatea normala. De fiecare data am luat cate un calciu, o data un panadol si o data un magne b6, dar nu stiu care si ce efect a avut. Am 21 de ani, greutate normala, fac sport, nu fumez, nu beau si nici nu stiu sa sufar de vreo boala.
Mi s-a intamplat sa ametesc de vreo 3 ori in ultimul an si mi s-a parut ciudat pentru nu mi se mai intamplase. Nu pot sa imi dau seama care ar fi motivul pentru ca ameteala ar fi cam singurul semn. O singura data mi se pare k mi-a fost putin greata si in rest se instala o durere de cap(frontal), asta la ceva timp dupa ce ma luat ametela, tocmai datorita ei. Ultima oara a fost chiar ciudat pentru ca m-am trezit de dimineata ametit, si mi-a trecut p parcursul zilei, dar in rest ma simteam f bine, asta inainte sa ma ia durerea d cap din cauza ametelii. Primele doua dati, daca inchideam ochii simteam ca se invarte patul cu mine, a treia oara nu prea. De fiecare data n-am avut rabdare sa stau in pat pana trecea si imi continuam activitatea normala. De fiecare data am luat cate un calciu, o data un panadol si o data un magne b6, dar nu stiu care si ce efect a avut. Am 21 de ani, greutate normala, fac sport, nu fumez, nu beau si nici nu stiu sa sufar de vreo boala.
1 comentarii
poate fi de la mancare daca nu mancati sau poate fi pe sistem nervos!dar va poate ajuta un parapsiholog asa daca nu aveti boli ereditare!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma ajuta cineva ?
- 40ameteli
- 4ameteli, dureri ale fruntii
- 16Caut raspuns la problema mea...
- 47ameteli insotite cu dureri in crestetul capului
- 0dupa orice ejaculare am stari de ameteli
- 2ametesc cand mi-e foame
- 5Din iulie 2014 resimt o stare de ameteala permanenta, o presiune in urechi
- 3ameteli , intepaturi
- 2Ameteala si tiuit in cap
- 3Ameteal continua!!!
- 0Amețeală confuzie gura inclestata
- 1Slabiciune musculara.
- 0Amețeli si furnicături la frig si la curent!
- 4Ameteala, zgomote urechi
- 8Unde mai pot sa gasesc o solutie? ametit si fara putere, fara pofta de viata
- 5Amețeli, exprimare grea, ceata pe ochi, amorteala la nivelul sprancenelor.
- 5Care ma poate ajuta va Rog frumoss.Va rogg
- 1Simptome ciudate: ameteala, amorteli, cap infundat, neliniste, agitatie, senzatie de plutire, greata
- 1Ameteli, numai afara
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: