ameteli cand ridic mainile
Buna seara!
Am aceasta problema de foarte multi ani: cand ridic mainile deasupra capului mi se face brusc rau. Am o senzatie de ameteala, insotita de dureri in brate. Pe masura ce-a trecut timpul, senzatia s-a acutizat. De exemplu, a pune vasele spalate in picuratorul de vase care e deasupra chiuvetei a devenit un adevarat chin pentru mine. Zilele trecute incercam sa scot o cutie de pantofi de pe raftul de sus al dulapului cand mi s-a facut atat de rau incat am crezut ca o sa lesin. Mi-a luat cateva minute bune sa-mi revin complet.
Aveti idee despre ce ar putea fi vorba? Ar trebui sa ma prezint la medic? Si daca da, la ce specialitate?
Precizez ca am 41 de ani, sunt o femeie activa, fac sport trei-patru ore pe saptamana, greutatea mea corporala se inscrie in limite normale, nu am probleme de sanatate. Mai mult, in adolescenta am practicat baschet de performanta si nu-mi amintesc sa fi avut nicio problema cand ridicam mainile.
Multumesc, astept raspuns.
Am aceasta problema de foarte multi ani: cand ridic mainile deasupra capului mi se face brusc rau. Am o senzatie de ameteala, insotita de dureri in brate. Pe masura ce-a trecut timpul, senzatia s-a acutizat. De exemplu, a pune vasele spalate in picuratorul de vase care e deasupra chiuvetei a devenit un adevarat chin pentru mine. Zilele trecute incercam sa scot o cutie de pantofi de pe raftul de sus al dulapului cand mi s-a facut atat de rau incat am crezut ca o sa lesin. Mi-a luat cateva minute bune sa-mi revin complet.
Aveti idee despre ce ar putea fi vorba? Ar trebui sa ma prezint la medic? Si daca da, la ce specialitate?
Precizez ca am 41 de ani, sunt o femeie activa, fac sport trei-patru ore pe saptamana, greutatea mea corporala se inscrie in limite normale, nu am probleme de sanatate. Mai mult, in adolescenta am practicat baschet de performanta si nu-mi amintesc sa fi avut nicio problema cand ridicam mainile.
Multumesc, astept raspuns.
3 comentarii
Greu de spus care este cauza. In lipsa unor investigatii, a unui set complet de analize, a unui control neurologic amanuntit e de greu de emis chiar si o simpla parere. Poate fi vorba de hipoglicemii tranzitorii, de hipocalcemie, de hipotensiune, de o afectiune neurologica. Asadar, e nevoie de o consultatie de specialitate si un set de analize.
E ceva vreme de când ați postat problema, care a fost cauza a ceea ce ați scris ? Mulțumesc.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Simt o ameteala continua, uneori este mai slaba, alteori mai puternica
- 12Topamax - l-a luat cineva?
- 3de cateva zile am ameteli si dureri usoare de cap
- 4cer ajutorul unui gastroenterolog!va rog!
- 14Stare generala de sanatate proasta, lista lunga de simptome
- 6Probleme respiratorii si puls ridicat. Am ameteli puternice si de curand am facut o criza de spasmof
- 0Stari de voma, ameteala
- 6Probleme in timpul actului sexual! Help me!
- 0Cum pot scapa de ameteli?
- 5cred ca ma confrunt cu o sinuzita am dureri de cap ameteli dureri la tample in crestetul capului
- 5Ureche nas gat
- 2din decembrie am si eu ameteli si stare generala de rau, nod in gat...
- 1Ameteala si stare de rau cam de o saptamana
- 0Ameteala
- 3Auz infundat, ameteli si respiratie greoaie
- 0Ameteala si amorteli tranzitorii.
- 1Ametesc de fiecare dată când mănânc dulce
- 5Amețeala de lunga durata
- 3Va rog sa mă ajutați - disconfort in partea dreapta, scaun apos, amețeală
- 5Amețeli, exprimare grea, ceata pe ochi, amorteala la nivelul sprancenelor.
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: