ameteli cand ridic mainile
Buna seara!
Am aceasta problema de foarte multi ani: cand ridic mainile deasupra capului mi se face brusc rau. Am o senzatie de ameteala, insotita de dureri in brate. Pe masura ce-a trecut timpul, senzatia s-a acutizat. De exemplu, a pune vasele spalate in picuratorul de vase care e deasupra chiuvetei a devenit un adevarat chin pentru mine. Zilele trecute incercam sa scot o cutie de pantofi de pe raftul de sus al dulapului cand mi s-a facut atat de rau incat am crezut ca o sa lesin. Mi-a luat cateva minute bune sa-mi revin complet.
Aveti idee despre ce ar putea fi vorba? Ar trebui sa ma prezint la medic? Si daca da, la ce specialitate?
Precizez ca am 41 de ani, sunt o femeie activa, fac sport trei-patru ore pe saptamana, greutatea mea corporala se inscrie in limite normale, nu am probleme de sanatate. Mai mult, in adolescenta am practicat baschet de performanta si nu-mi amintesc sa fi avut nicio problema cand ridicam mainile.
Multumesc, astept raspuns.
Am aceasta problema de foarte multi ani: cand ridic mainile deasupra capului mi se face brusc rau. Am o senzatie de ameteala, insotita de dureri in brate. Pe masura ce-a trecut timpul, senzatia s-a acutizat. De exemplu, a pune vasele spalate in picuratorul de vase care e deasupra chiuvetei a devenit un adevarat chin pentru mine. Zilele trecute incercam sa scot o cutie de pantofi de pe raftul de sus al dulapului cand mi s-a facut atat de rau incat am crezut ca o sa lesin. Mi-a luat cateva minute bune sa-mi revin complet.
Aveti idee despre ce ar putea fi vorba? Ar trebui sa ma prezint la medic? Si daca da, la ce specialitate?
Precizez ca am 41 de ani, sunt o femeie activa, fac sport trei-patru ore pe saptamana, greutatea mea corporala se inscrie in limite normale, nu am probleme de sanatate. Mai mult, in adolescenta am practicat baschet de performanta si nu-mi amintesc sa fi avut nicio problema cand ridicam mainile.
Multumesc, astept raspuns.
3 comentarii
Greu de spus care este cauza. In lipsa unor investigatii, a unui set complet de analize, a unui control neurologic amanuntit e de greu de emis chiar si o simpla parere. Poate fi vorba de hipoglicemii tranzitorii, de hipocalcemie, de hipotensiune, de o afectiune neurologica. Asadar, e nevoie de o consultatie de specialitate si un set de analize.
E ceva vreme de când ați postat problema, care a fost cauza a ceea ce ați scris ? Mulțumesc.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de un an de zile sotul meu ameteste frecvent, are dureri de cap si este f obosit
- 19Nervozitate si o stare foarte ciudata!
- 4Ameteli si dureri in zona inimii
- 53Spondiloza cervicala si ametelile
- 1Am o stare de ameteala continua cam dupa (1-2) beri
- 4Ameteala puternica...
- 1Stari de greata, varsaturi, ameteli
- 2Ameteli, dureri in piept, palpitati la inima, dureri de cap
- 28Ameteala, dezechilibru, oboseala, stare de lesin
- 5ameteala, tremur, nod in gat, repiratie greoaie, stare de inechilibru, oboseala...etc
- 2ameteli de vreo 5 luni
- 1Ameteala, scaun ciudat, sete excesiva, balonare, tahicardie.
- 0Buna ziua am ameteli transpir etc
- 1Buna, va rog imi puteti da un raspuns mai clar la rezultatele analizelor, va multumesc.
- 2Stare prelungita de oboseala si dureri de cap
- 18intrebare
- 1Cauza amețelilor mele
- 0Amețeli zilnice de peste un an
- 4O părere - mă ia amețeala, îmi amorțesc picioarele și îmi pierd echilibru
- 2Ameteli in continuu fara dureri de cap sau alte simptome
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: