Ameteli dupa lovitura la cap
Buna seara, sunt ingrijorata, sotul meu s a lovit puternic cand s a ridicat de jos de chiuveta din baie, chiar in crestetul capului.La durut tot capu si ochiu drept, nu a apucat sa mearga la medic, acum e la servici si spune ca de la amiaz ameteste foarte rau, se simte parca ar fi beat.ce credeti ca ar putea fi?sau cu ce il pot ajuta pana cand ajunge maine la medic?astept raspuns, multumesc anticipat
2 comentarii
Dacă situaţia se agravează, puteţi folosi serviciul de urgenţă. 112. Poate s-a creat un hematom care face presiune pe o zonă a creierului.
Draga radivera daca nu are ceva ca un cucui si daca la R.M.N. nu se vede nimic stunci ar trebui sa faca si o investigatie numita ANGIOGRAFIE care dau situatia vaselor de singe care nu se vad altfel. Daca esti din preajma Bucurestiului poti merge la Spitalul Universitar la Neurologie. Eu am facut asta deoarece am avut dureri de cap groaznice care au debutat intr-o noapte iar doctorul mi-a spus ca asta se intimpla doar in urma unei lovituri puternice dar eu nu am avut asa ceva. Au gasit un vas dilatat in spatele ochiului. Mi-au facut o EMBOLIZARE si nu mai am nimic acum. Nu am luat medicamente decit calmante la greu timp de 3 luni. din noiembrie 2012 pina acum nu stiu ce este durerea de cap. SANATATE. daca vrei alte relatii scrie aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6vertij paroxistic benign - trebuie sa ma ingrijorez?
- 6frica de calatorii, desi imi place sa calatoresc prin lume
- 6cadere de calciu.cu stari de lesin ameteala, tahicardie, acum o saptamana
- 3Lovitura la cap
- 8Am ameteli, durei de cap, senzatie de cadere in gol
- 7Tatal meu are 50 de ani este fumator si este suspect de CIROZA HEPATICA.
- 1Ameteala
- 8de vreo 4-5 zile ma simt ametit, ma simt pe alta lume
- 0anemie, slabiciune si ameteli
- 4Ametesc rau, lesin... atunci cand mi se face foame
- 3Ameteli, pierdere echilibrului si stare de moleseala.
- 0dureri lombare, ameteli si palpitatii
- 5Din iulie 2014 resimt o stare de ameteala permanenta, o presiune in urechi
- 5stari de ameteala la copil 6 ani
- 1M.am lovit la cap
- 2Amețeli țiuit de ureche etc
- 1Probleme coloana cervicala si lombara
- 2Traumatism cranio cerebral
- 1Stari de ameteala si oboseala
- 1Ma sfarsesc
Mai multe informații despre: Ameteala lovitura la cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: