ameteli si amorteli
Buna ziua
De vreo 3 zile am dureri de cap persistente, parca imi fierbe capul plus ca mi-l simt amortit.Pe langa asta imi amorteste fata, am furnicaturi in maini, dureri intestinale, dureri in ceafa, spate, in zona rinichilor, tulburari de vedere si ameteli.Analizele mi-au aratat o scadere a calciului total si ionic sub limita normala..Am inceput sa i-au de azi calciu cu vit d si ceva pentru circulatie, iar pentru dureri aspirina. Nu stiu daca durerile si amortelile sunt de la coloana sau e ceva neurologic.Am mai avut asemenea simptome dar nu atat de accentuate.Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa fac si alte investigatii.Urmeaza sa-mi fac si niste analize hormonale.
Va multumesc!
De vreo 3 zile am dureri de cap persistente, parca imi fierbe capul plus ca mi-l simt amortit.Pe langa asta imi amorteste fata, am furnicaturi in maini, dureri intestinale, dureri in ceafa, spate, in zona rinichilor, tulburari de vedere si ameteli.Analizele mi-au aratat o scadere a calciului total si ionic sub limita normala..Am inceput sa i-au de azi calciu cu vit d si ceva pentru circulatie, iar pentru dureri aspirina. Nu stiu daca durerile si amortelile sunt de la coloana sau e ceva neurologic.Am mai avut asemenea simptome dar nu atat de accentuate.Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa fac si alte investigatii.Urmeaza sa-mi fac si niste analize hormonale.
Va multumesc!
1 comentarii
Nu sunt convinsa, dar poate fi si ceva pe sistem nervos. daca toate analizele vor iesi normale, aveti in vedere si un consult psihiatric.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ameteala, amorteala, dureri de cap cam la 3-4 saptamani
- 6Atacuri de panica sau altceva?
- 4simt la baza craniului senzatii de arsura, usturime
- 9reactie adversa la nalixid ?
- 6Cand mi se lua sange, mi se facea rau.. simteam ca o caldura in corp si ca ametesc
- 8Stare ciudata de ameteala
- 3dureri musculare, ameteli, dureri de cap, extrasistole.
- 69Ameteli, stari de lesin si senzatie de voma
- 8Am ameteli, durei de cap, senzatie de cadere in gol
- 2Tensiunea mare si ameteli
- 3ameteli, stari de greata, epuizare
- 4Ametela la miscare
- 0dureri lombare, ameteli si palpitatii
- 3va rog sa ma ajutati probleme de 5 ani
- 1amețeli
- 2Stari de amețeală si dureri de cap
- 1Ameteala puternica - lesin
- 1Presiune in ceafa si urechi
- 4Ameteli puternice