amigdalita cronica
Buna ziua, am si eu o intrebare in legatura cu amigdalele mele, noaptea simt ca ma sufoc parca nu am aer din cauza lor simt ca mi se strange ceva pe ele si daca ma trezesc trebuie sa ma ridic in picioare ca sa revin la normal.In cazul acesta se recomanda operatia de extirpare a amigdalelor?
costa mult operatia aceasta?
costa mult operatia aceasta?
2 comentarii
Buna ziua!
Da, se recomanda extirparea lor =obstacol mecanic respirator prin maririmea lor.
Va asteptam la Centrul Medical PRAIN, zilnic, de luni pana vineri cu un tel.innainte.Noi operam amigdale la Spital PRAIN, clasic sau cu radiofrecventa, endoscopic cu ap.Storz cu anestezie generala sau locala.
Sanarate
E.Latcan
Da, se recomanda extirparea lor =obstacol mecanic respirator prin maririmea lor.
Va asteptam la Centrul Medical PRAIN, zilnic, de luni pana vineri cu un tel.innainte.Noi operam amigdale la Spital PRAIN, clasic sau cu radiofrecventa, endoscopic cu ap.Storz cu anestezie generala sau locala.
Sanarate
E.Latcan
Imi puteti spune, va rog mult, si pretul aproximativ al acestei operatii cu tot cu consult?As dorii ca dupa Paste sa fac aceasta operatie neaparat, sau daca puteti sa.mi scrieti un numar de telefon ca sa va pot suna.Va multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune: