Analize - Leucocite etc sunt foarte ingrijorata!

27-01-2008
Camelia Radulescu
Nu este medic/terapeut
Camelia Radulescu
Buna ziua,
Am 53 ani, sex F
Hemoleucograma: CHEM- 38
Leucocite(WBC) -10, 94
Lym%- 13, 9
Gran%- 82, 6
Glicemie- 119, 3
Colesterol total- 268, 7
Colesterol HDL- 103, 4
GGT- 47, 9

Examen complet de urina:
Hematii - 10
Leucocite- 25
Restul rezultatelor au valori normale.
Profesia pe care o am este f. solicitanta psihic.
Va rog sa-mi spuneti care este parerea dvs. despre aceste analize si ce am de facut? Sunt FOARTE iNGRIJORATA, pt. ca, pana sa vad rezultatele, m-am considerat un om sanatos.Nu am facut niciun fel de tratament pana acum.
5 comentarii
0
27-01-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Da, este vorba despre leucocitoza cu neutrofilie sugestive pentru o infectie bacteriana;Aveti febra?Mergeti la medicul de familie; acesta, in urma examenului clinic, poate orienta investigatiile pentru a depista cauza neutorfiliei si va poate prescrie tratamentul; si colesterolul este putin mai mare; ar fi bine sa faceti si o urocultura, ecografie renala; Numai bine
0
28-01-2008, ora 00:00
Camelia Radulescu
Nu este medic/terapeut
Camelia Radulescu
Multumesc mult!
0
13-03-2009, ora 18:35
trimi_000
Nu este medic/terapeut
trimi_000
Buna ziua. As dori sa-mi spuneti parerea dvs despre urmatoarele analize:
leucocite(wbc): 11.200 max. normal 10.000
trombocite(plt): 144.000 min normal 150.000. La toate hemoleucogramele facute trombocitele au fost mici, chiar mai mici decat acum, fara ca alte elemente din hemoleucograma sa fie mdificate.
limfocite: 22%
concentratie medie hb/eritr: 31 g/dl. min normal 32
aslo: 400
leucocite in urina 25
urocultura: negativa
creatinina serica: 0.93mg/dl
bilirubina totala: 0.41 mg/dl
vsh 9mm
Mentionez ca analizele la sange le-am facut in ultima zi a ciclului menstrual daca are vreo legatura.
Si inca ceva acum 2 saptamani am facut tratament pentru candida si microorganisme LV(care contin tricomonas) dar am ramas cu o usturime pe unde urinez cand stau jos.
Am fost la medicul de familie si mi-a dat rowamicine pt aslo. Va multumesc
0
05-05-2009, ora 21:28
achimdana
Nu este medic/terapeut
achimdana
Buna, ash dori sa shtiu daca este necesar sa iau antibiotic avand in vedere urmatoarele rezultate la analize: Densitate: 1020;
pH: 6, 5;
PUROI POZITIV + ;
Frecvent celule epiteliale, frecvente leucocite, 8-10 hematii;
Daca da, ati putea sa-mi spuneti ce antibiotic trebuie sa iau?
0
04-11-2011, ora 23:35
Camelia Radulescu
Nu este medic/terapeut
Camelia Radulescu
Ce parere aveti despre analizele mele: colesterol 313, HDL 122, LDL 167, 80; trigliceridele 116 (bune), glicemie 101 (buna). Toate analizele sunt f. bune, excluzand colesterolul.Am 57 ani, sex feminin. Sunt in invatamant, deci - stres, nu mananc gras sau prajit, dar mananc seara tarziu.
As dori sa stiu daca este rau ca am HDL 122!
Doctorul mi-a recomandat sortis de 20 mg, dar am indoieli mari, pt ca nu am luat pana acum niciun medicament, iar acesta are si reactii adverse serioase.
Ce sa fac pt a scadea colesterolul?
Am mare nevoie de niste recomandari din partea dvs.!!!
Multumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum ne monitorizǎm sǎnǎtatea?
  • Infecție bacteriană sau virală? Indiciile leucogramei (formula leucocitară)
  • Analize uzuale (și interpretarea lor pe scurt)
  • Leucocite scăzute - când / de ce scad leucocitele
  • Cum și-ar evalua un medic sănătatea?
  • Hemoleucograma - informații pacient
  •  
     
     
    Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.