Anosmie-meningiom gigant frontal operat

02-01-2011
gpreda
Nu este medic/terapeut
gpreda
Buna ziua.Am fost diagnosticata cu meningiom gigant frontal si operata (cu succes )pe 13 01 2010.In urma cu doi ani pierdusem mirosul, fara sa am alte simptome de natura ORL.Medicul neurochirurg mi-a explicat ca acesta fusese primul simptom la aparitia meningiomului.Dupa operatie mirosul nu a revenit.Va rog, domnule doctor, exista posibilitatea sa recapat acest simt? Ce ar trebui sa fac ? Mentionez ca in permanenta am o secretie mucoasa transparenta, nu mucopurulenta.Am facut exudat, a iesit Stafilococ auriu, am urmat Zanocin 10 zile dar secretia este aceeasi.Va multumesc anticipat.
2 comentarii
0
02-01-2011, ora 20:17
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
inhalatii cu ceai de musetel + 2-3 pic de ulei volatil de Busuioc. + 2-3 pic ulei volatil de arbore de ceai (. Vivasan)
spalaturi nazale cu acelasi ceai
aromoterapie cu acelasi uleiuri volatile
daca in timpul interventiei chirurgicale a fost sectionat nervul olfactiv.. sunt putine sanse de recuperare a mirosului
0
04-01-2011, ora 11:13
gpreda
Nu este medic/terapeut
gpreda
Va multumesc din suflet.Am sa fac ce m-ati sfatuit.Cat priveste faptul daca mi-a fost sectionat nervul olfactiv in timpul interventiei chirurgicale, ce investigatie poate evidentia acest lucru?
Adaugă un comentariu / răspuns