anticonceptionale

Se poate lua Qlaira in alta zi decat prima zi de menstruatie? Am luat un an de zile Qlaira iar ultima menstruatie a fost pe 19 mai si tot atunci am intrerupt contraceptivul (s-a terminat blisterul) deoarece sotul a plecat o luna. In iunie nu mi-a venit deloc menstra si vreau sa incep din nou sa iau Qlaira.Nu sunt insarcinata. Va multumesc frumos!
1 comentarii

Puteti reincepe oricand doriti. Singura consecinta a faptului ca nu reincepeti in primele zile ale ciclului este aceea ca efectul contraceptiv este deplin instalat abia dupa o saptamana.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3lo-femenal este eficient?
- 3ati folosit cilest?
- 3perioada de eficienta maxima la anticonceptionale
- 3Anticonceptionale
- 3anticonceptionale si extract de marar = sarcina?
- 3anticonceptionale ajuta la dezvoltarea sanilor?
- 4am mai luat o buna perioada de timp anticonceptionale, la varsta de 17 ani la recomandarea medicului
- 4Anticonceptionale dupa varsta de 35 de ani
- 1Din cauza anticonceptionalelor s-a redus cantitativ menstruatia?
- 2Nu am facut pauza intre doua folii, acum da... sunt protejata sau nu?
- 2Menstruatie dereglata datorita anticonceptionalelor.
- 0Anticonceptionale Yasmin
- 1anticonceptionalele si suplimentele sportive
- 1vitamax si anticonceptionalele
- 3Marvelon 21... sunt protejata?
- 0fierul si vitamina c scad efectul anticonceptionalelor????
- 1Anticonceptionale
- 4Anticoncepționale
- 4Cremele scad efectul anticonceptionalelor
Mai multe informații despre: anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: