ce anticonceptional as putea sa folosesc, logestul imi dadea o senzatie de greata
As dori o recomandare din partea unui medic referitor la ce anticonceptional as putea sa folosesc.pana acum am folosit logest si pot sa spun ca uneori cand luam pastila imi dadea o senzatie de greata si oarecum durere de cap.am 20 de ani si sunt cam slabuta am 49 de kg, nu am probleme de sanatate doar un pic anemica si lipsa de calciu si as dori sami recomandati un anticonceptional de la care daca sar putea sa ma ingras putin si sa nu imi creeze stari de discomfort (greturi dureri de cap..) am un ciclu regulat si de obicei menstruatia pe mine ma tine vreo 6 zile dar o cantitate foarte mica si cand luam logest (la recomandarea medicului ginecolog) dura vreo 4 zile dar mult mai abundenta. va multumesc anticipat
4 comentarii
salut
mai bine dute la medic decit sa iti recomande cineva ceva
fiecare persoana isi are organizmul sau
si toate anticonceptionalele in primele luni o sa-ti creeze disconfort dar dupa totul o sa fie bine
mai bine mergi la medic
ai grija de tine
pup
mai bine dute la medic decit sa iti recomande cineva ceva
fiecare persoana isi are organizmul sau
si toate anticonceptionalele in primele luni o sa-ti creeze disconfort dar dupa totul o sa fie bine
mai bine mergi la medic
ai grija de tine
pup
criss7 asi recomanda ca metoda eficienta si cu reactii adverse minore (implanon), dar dupa respectarea unui protocol.
stie careva dc cand am contact sexual cu iubitul meu sangerez putin..nu inteleg dc are cnv idee??mentionez ca iau anticonceptionale.are vreo legatura???
daca nu este sangerare de privatie din cauza anticonceptionale, poate fii din alte cauze col lezional...ect, mai bine un consult de specialitate si eco transvaginal.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3anticonceptionalele si ingrasatul
- 3care este perioada maxima in care se pot folosi anticonceptionalele?
- 5in cele 7 zile de pauza daca ai contacte sexuale poti ramane insarcinata?
- 3Stari de greata si ameteala dimineata si dupa mese
- 6de 2 ori pe an: greata, frisoane, tremuraturi, temperatura si voma
- 1Greturi in timpul calatoriei cu autocarul
- 0anticonceptionalele si diareea
- 4artizia - reactii adverse
- 3sucul frutti fresh de grefe si anticonceptionalele
- 1arsuri la stomac si greturi
- 3Efectul Yasmin este diminuat de...?
- 1anticonceptionale
- 4anticonceptionale - sfaturi, pareri
- 1Pastila uitata
- 0Intrerupere Logest
- 0Anticonceptionale Desorelle si Arcoxia...
- 3Anticonceptionale
- 0Durere de cap/ ureche infundata/ varsaturi
- 2Am sânii măriți, crampe abdominale si greata de la mirosul unor alimente
- 4Va rog din suflet un sfat!!! ma doare capul, am stari de iritabilitate, ochi uscati, greata
Mai multe informații despre: Greata logestul anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: