anticonceptionale - mai multe detalii

Cunoasteti vreun site, care ofera informatii mai detaliate despre majoritatea anticonceptionalelor?
2 comentarii

Buna ziua,
as dori sa am un raspuns la ceea ce priveste administrarea de anticonceptionale.Eu am luat Laurina pt cativa ani, de 2 saptamani nu mai iau in ideea de a mi purifica organismul pt a ramane insarcinata.Ultima menstruatie a fot acum 2 saptamani, iar ultima pastila inainte de menstruatie.Problema e ca acum sngerez un pic, maron.cum e menstruatia la inceput.E normal?Ce simptome trebuie sa am dupa NEadministrarea de anticonceptionele??? Multumesc.
as dori sa am un raspuns la ceea ce priveste administrarea de anticonceptionale.Eu am luat Laurina pt cativa ani, de 2 saptamani nu mai iau in ideea de a mi purifica organismul pt a ramane insarcinata.Ultima menstruatie a fot acum 2 saptamani, iar ultima pastila inainte de menstruatie.Problema e ca acum sngerez un pic, maron.cum e menstruatia la inceput.E normal?Ce simptome trebuie sa am dupa NEadministrarea de anticonceptionele??? Multumesc.

buna ziua! Am inteles ca a aparut pe piata un nou anticoncaptional, mult mai eficient, in sensul in care toate durerile sunt mai putin intense, mai ales cea de cap.As vrea sa stiu numele acestuia si mai ales unele pareri.Va multumesc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3efectele pe termen lung ale anticonceptionalelor
- 4Calciu vs anticonceptionale
- 2folosirea anticonceptionalelor ca si tratament
- 3anticonceptionale si extract de marar = sarcina?
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 3Efectul Yasmin este diminuat de...?
- 2Anticonceptionalele si durerile premenstruale.Va rog un raspuns
- 2grapfruit si anticonceptionalele
- 4ciclu neregulat dupa anticonceptionale
- 0anticonceptionale
- 4Anticonceptionale din ziua a 8-a
- 1anticonceptionalele si suplimentele sportive
- 2Polygynax interactioneaza cu anticonceptionalele Karissa?
- 6Anticonceptionalele Yaz si Yasmin aduc moartea
- 4Trecere de la anticonceptionalele Karissa la Marvelon 21
- 1Anticonceptionale
- 0Anticoncepționalele Yasmin - protejata dupa a 3-a pastila blister 2?
- 0Cum se iau corect anticonceptionale
- 0Anticoncepționalele și vitamina C
- 0Interactiune anticonceptionale
Mai multe informații despre: anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: