anticonceptionale - mai multe detalii
Cunoasteti vreun site, care ofera informatii mai detaliate despre majoritatea anticonceptionalelor?
2 comentarii
Buna ziua,
as dori sa am un raspuns la ceea ce priveste administrarea de anticonceptionale.Eu am luat Laurina pt cativa ani, de 2 saptamani nu mai iau in ideea de a mi purifica organismul pt a ramane insarcinata.Ultima menstruatie a fot acum 2 saptamani, iar ultima pastila inainte de menstruatie.Problema e ca acum sngerez un pic, maron.cum e menstruatia la inceput.E normal?Ce simptome trebuie sa am dupa NEadministrarea de anticonceptionele??? Multumesc.
as dori sa am un raspuns la ceea ce priveste administrarea de anticonceptionale.Eu am luat Laurina pt cativa ani, de 2 saptamani nu mai iau in ideea de a mi purifica organismul pt a ramane insarcinata.Ultima menstruatie a fot acum 2 saptamani, iar ultima pastila inainte de menstruatie.Problema e ca acum sngerez un pic, maron.cum e menstruatia la inceput.E normal?Ce simptome trebuie sa am dupa NEadministrarea de anticonceptionele??? Multumesc.
buna ziua! Am inteles ca a aparut pe piata un nou anticoncaptional, mult mai eficient, in sensul in care toate durerile sunt mai putin intense, mai ales cea de cap.As vrea sa stiu numele acestuia si mai ales unele pareri.Va multumesc.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Mercilon expirat.. isi mai face efectul?
- 3este nevoie de protectie suplimentara daca incep intr-o zi oarecare si nu in prima zi de ciclu?
- 3Influenteaza nurofenul efectul anticonceptionalelor?
- 1ceaiul verde interactioneaza cu ac?
- 3Probleme la anticonceptionale: Milligest
- 4intrebare: scurgeri din cauza pastilelor?
- 2anticonceptionale si diaree:((raspuns urgent
- 3Anticonceptionale din a 9-a zi de ciclu?
- 2Anticonceptionalele si durerile premenstruale.Va rog un raspuns
- 0Probleme cu anticonceptionalele
- 0anticonceptionale
- 4Urgent!!!Va rog... contraceptie dupa nastere
- 1anticonceptionalele si suplimentele sportive
- 1Anticonceptionale Microdiol
- 1Interactioneaza ceaiul de merisor cu anticoncepţionalele bellara?
- 8Doza dubla de anticonceptionale - efecte
- 2Anticonceptionale luate mai devreme
- 2Karissa scurgeri
- 0Diaree in pauza de 7 zile AC
- 4Cremele scad efectul anticonceptionalelor
Mai multe informații despre: anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: