anticonceptionale - mai multe detalii
Cunoasteti vreun site, care ofera informatii mai detaliate despre majoritatea anticonceptionalelor?
2 comentarii
Buna ziua,
as dori sa am un raspuns la ceea ce priveste administrarea de anticonceptionale.Eu am luat Laurina pt cativa ani, de 2 saptamani nu mai iau in ideea de a mi purifica organismul pt a ramane insarcinata.Ultima menstruatie a fot acum 2 saptamani, iar ultima pastila inainte de menstruatie.Problema e ca acum sngerez un pic, maron.cum e menstruatia la inceput.E normal?Ce simptome trebuie sa am dupa NEadministrarea de anticonceptionele??? Multumesc.
as dori sa am un raspuns la ceea ce priveste administrarea de anticonceptionale.Eu am luat Laurina pt cativa ani, de 2 saptamani nu mai iau in ideea de a mi purifica organismul pt a ramane insarcinata.Ultima menstruatie a fot acum 2 saptamani, iar ultima pastila inainte de menstruatie.Problema e ca acum sngerez un pic, maron.cum e menstruatia la inceput.E normal?Ce simptome trebuie sa am dupa NEadministrarea de anticonceptionele??? Multumesc.
buna ziua! Am inteles ca a aparut pe piata un nou anticoncaptional, mult mai eficient, in sensul in care toate durerile sunt mai putin intense, mai ales cea de cap.As vrea sa stiu numele acestuia si mai ales unele pareri.Va multumesc.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3novynette... au efectul scontat aceste anticonceptionale?
- 3Primele anticonceptionale si sex
- 3Vreau o recomandare... ce anticonceptionale pot lua?
- 1anticonceptionalele si fertilitatea
- 2Anticonceptionalele si prezervativ
- 0aspirina poate reduce efectul anticonceptionalelor?
- 2anticonceptionale si menstruatia!un raspuns va rog
- 3analize pentru anticonceptionale
- 3informatii referitoare la anticonceptionale
- 4am mai luat o buna perioada de timp anticonceptionale, la varsta de 17 ani la recomandarea medicului
- 1isoniazida si anticonceptionale
- 0schimbare anticonceptionaleee
- 2anticonceptionalele rezolva problema acneei
- 3as dori sa iau anticonceptionale pt a ma ingrasa
- 2De ce trebuie sa iau anticonceptionale?
- 0anticonceptionale sa intarzii menstruatia, insa eram insarcinata, ajutor...
- 0Risc de sarcina ?
- 0Consum de cafea
- 1Interactiune anticonceptionale
Mai multe informații despre: anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: