anticonceptionale - mai multe detalii
Cunoasteti vreun site, care ofera informatii mai detaliate despre majoritatea anticonceptionalelor?
2 comentarii
Buna ziua,
as dori sa am un raspuns la ceea ce priveste administrarea de anticonceptionale.Eu am luat Laurina pt cativa ani, de 2 saptamani nu mai iau in ideea de a mi purifica organismul pt a ramane insarcinata.Ultima menstruatie a fot acum 2 saptamani, iar ultima pastila inainte de menstruatie.Problema e ca acum sngerez un pic, maron.cum e menstruatia la inceput.E normal?Ce simptome trebuie sa am dupa NEadministrarea de anticonceptionele??? Multumesc.
as dori sa am un raspuns la ceea ce priveste administrarea de anticonceptionale.Eu am luat Laurina pt cativa ani, de 2 saptamani nu mai iau in ideea de a mi purifica organismul pt a ramane insarcinata.Ultima menstruatie a fot acum 2 saptamani, iar ultima pastila inainte de menstruatie.Problema e ca acum sngerez un pic, maron.cum e menstruatia la inceput.E normal?Ce simptome trebuie sa am dupa NEadministrarea de anticonceptionele??? Multumesc.
buna ziua! Am inteles ca a aparut pe piata un nou anticoncaptional, mult mai eficient, in sensul in care toate durerile sunt mai putin intense, mai ales cea de cap.As vrea sa stiu numele acestuia si mai ales unele pareri.Va multumesc.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3control pt anticonceptionale?
- 3anticonceptionalele lofeminal
- 3lo-femenal este eficient?
- 3sfaturi privind administrarea contraceptivelor si pentru slabit
- 3exista pilule care nu ingrasa?
- 3vreau sa intrerup anticonceptionalele
- 3Anticonceptionale
- 2anticonceptionale dupa 40 ani
- 1anticonceptionalele YAZ
- 2anticonceptionale si menstruatia!un raspuns va rog
- 2Cat de sigure sunt anticonceptionlele?
- 1anticonceptionale dupa o pauza
- 0problema cu anticonceptionale
- 4anticonceptionale
- 1Prima menstruatie dupa anticonceptionale
- 8Doza dubla de anticonceptionale - efecte
- 1Anticonceptionale luate inainte de ciclu
- 1Scade biseptolul eficienta anticonceptionalelor?
- 1Interactiune anticonceptionale
- 1Mercilon menstruație?
Mai multe informații despre: anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: