Anxietate, atac cerebral, infarct

02-02-2019
Clau91
Nu este medic/terapeut
Clau91
Buna ziua. Ma numesc Claudiu si am 27 de ani. In 2017, Decembrie am facut un atac de panică, din senin.
A urmat o luna plina cu analize (ekg-uri, eeg, analize sange, eco abdominal, etc). Toate au iesit ok, doar putina anemie din cauza unui deficit de fier si nisip la rinichi.
Anul 2018 a fost relativ ok, fără alte atacuri de panica, doar cu unele stări de neliniște (gen la o terasă nu aveam rabdare sa stau sa beau un suc, ma simteam incordat).
Tot în decembrie 2018 a urmat un nou atac de panica, zic eu. Conduceam si mi s-a pus ca un junghi in piept...Am crezut ca am facut infarct. Fuga la spital, ekg, radiografie toracică analize sange, toate ok.
Bun..din decembrie 2018 până în prezent, nu ma simt tocmai ok. Am impresia ca fac infarct si mai ales atac cerebral zilnic.
Mai ales ca sunt momente în care simt o presiune în cap, ca si cum m-ar strânge o sapca mica sau ca si cum mi-ar umfla cineva capul si dupa se dezumfla ușor. Ma sperie îngrozitor.
Iar am ajuns in extrema aialalta...fac zilnic analize, vsh, ct cerebral, eco inima, tsh etc. Rezultate? Aceeasi anemie.
La ct-ul cerebral a iesit un chist de fisura coroida de 8 mm, dar toti spun că nu-i grav.
De 3 zile tot simt furnicaturi in tot Corpul, ma trezesc noptile si parca nu-mi pot misca mana stanga.
Nici macar la fotbal nu mai pot merge, deoarece nu-s in stare sa ma concentrez.
Ma bate gându sa mi fac si angiografie, rmn si tot ce se mai poate, dar toti imi spun ca sunt nebun si ca tot ce se intampla, ii in mintea mea.
Deci prin urmare, daca am facut ct-ul cerebral cu rezultatele spuse, pot face atac cerebral?
Analize inima din sânge, ekg uri vre-o 7, eco inima toate ok, pot face infarct?
Tin sa mentionez ca, câteodată simt ca inima imi bate mai repede chiar si cand stau in pat, plus ca obosesc si cand urc scările.
Multumesc!
3 comentarii
0
03-02-2019, ora 23:21
Ionel899
Nu este medic/terapeut
Ionel899
Cateva simptome am avut si eu. si la mine a fost din cauza statului pre amult la pc sau in masina. probleme la cervicala, la coloana. mi am corectat pozitiile... + noaptea nu prea puteam sa dorm de la gat. nu ma odighneam.
daca iti este aceasta informatie de folos... ganduri bune !! succes
0
07-02-2019, ora 13:26
Clau91
Nu este medic/terapeut
Clau91
Buna. Am si eu spondiloza, dar faptu ca mai nou abia respir si ca obosesc prea repede nu inseamna ca ii de la coloana...
Sau cel putin asa cred eu, habar nu am.
Deja incep iar sa fac analizele din nou...parca is dus cu, capu
0
04-03-2019, ora 14:59
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Te-ar ajuta Claudiu sa discuti cu un psihoterapeut despre problemele astea.
Atacurile de panica si hipocondria raspund bine la psihoterapie

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul