Anxietate/depresie

Acum un an am avut o sperietura zdravana iar in acel moment am simtit valuri de caldura ce veneau de la stomac pana in dreptul tamplelor iar de atunci a inceput calvarul pe langa ca m-am plimbat prin spitale si am facut sute de analize care au iesit bune inima, plamani stomac etc am inceput sa ma simt rau nu puteam sa respir transpiram, ma durea tot corpul nu putem dormii etc acum nu mi-a trecut deloc iar si in acest moment nu pot sa respir simt ca ma sufoc ma dor spatele si pieptul tremur uneori, imi furnica degetele si simt dureri in varful degetelor si cel mai rau e ca ma inec fara motiv ca si cum mi-as baga degetele pe gat si mai rau e ca datorita faptului ca respir mult pe gura trag aer rece in plamani si sunt din ce in ce mai sensibili si nu stiu sugur daca e 100% normale aceste sintome si mai ales faptul ca ma tot inec ? Imi puteti da niste sfaturi sau daca faptul ca ma inec e normal pentru anxietate si ce sa fac in continoare, sa muncesc nu prea pot iar medicamentele nu mai mai ajuta absolut deloc.
Multumesc

Schimbati tratamentul de la medicul psihiatru pentru ca se vede treaba ca de un an este inadecvat si faceti o serie de sedinte de psihoterapie cognitiv comportamentala.

Procedura este sa le luati la rand, unul minim 4-6 saptamani, pentru a vedea daca functioneaza.
Doar psihoterapia s-ar putea sa fie total insuficienta.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
- 31Cei cu anxietate-panica dati un click
- 3anxietate
- 18Schizofrenie?...am sanse sa-mi revin?
- 1Este vreo difereranta intre disfunctie vegetativa si tulburare de anxietate generalizata?
- 0stare anxioasa si insomnie la batran de 90 de ani
- 5distonie cu sindrom de panica, cer ajutor
- 4Cipralex-pe termen lung?
- 5cum ati scapat de anxietate?
- 6Ce medicamente imi recomandati pentru anxietate sociala ?
- 18Anxietate, atacuri de panica sau?
- 8Anxietate fata de o colega de la servici cu sindromul down
- 16Anxietate cu derealizare si depersonalizare
- 11Nu inteleg. Anxietate sau probleme cu inima?
- 3Anxietate, TOC, atacuri de panica
- 5Anxietate
- 6Frica de lesin
- 2Depresie ???
- 11Depresie şi anxietate după renunțarea la medicament
- 6Anxietatea bat-o vina :)
Mai multe informații despre: Anxietatea Tulburarea de panica depresie si anxietate