Anxietate sau ipohondrie?
Buna seara. As dori sa va spun simptomele pe care le resimt si sa imi oferiti un sfat. Mentionez ca aceste stari au inceput inca de cand aveam 15-16 ani, in urma decesului tatalui meu, dar au revenit ulterior. In cazul in care am o durere sau orice altceva, imi fac scenarii in minte ca si cum un pericol iminent ar urma sa aiba loc, senzatie de sufocare, senzatia de nod in gat, batai accelerate ale inimii( uneori), ganduri ca as putea pati ceva rau, etc. Mentionez de altfel, ca am fost la medicul cardiolog, unde inima este in regula, am facut si electrocardiograma si chiar si ecografie. Mentionez ca am si toate analizele la zi si au iesit foarte bune, in afara de ceva valori mici la calciu, magneziu, etc. Ce m-ati sfatui sa fac pentru a reusi sa scap de aceasta senzatie?
2 comentarii
Buna.
Sunt somatizari si simptome de anxietate. Faceti tratament de la psihiatru si psihoterapie. Alte cai nu exista.
Analizele pentru tiroida au iesit bune?
Sunt somatizari si simptome de anxietate. Faceti tratament de la psihiatru si psihoterapie. Alte cai nu exista.
Analizele pentru tiroida au iesit bune?
Da, am uitat sa specific ca si cele de tiroida au iesit in parametri normali. Multumesc pentru sfat!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 10Tipuri de activități pentru petrecerea timpului liber?
- 7Evaluare medicală forțată/Încredere
- 1Pentru cei diagnosticati cu o boala psihica
- 10Schimbare medic psihiatru
- 6Anxietate/depresie
- 6Suspiciuni medicamente psihiatrice
- 3Acceptarea bolii psihice
- 4Intrebare pentru cei cu diagnostic de boala psihica
- 3Prosopagnozie?
- 2Caut psihiatru, Prahova, Bucuresti, care stie ce este tulburarea disforica premenstruala.