Anxietate simt un mic curent in spate

20-09-2018
Andrei
Nu este medic/terapeut
Andrei
Buna ziua.
Am fost depistat cu anxietate si medicul psihiatru mi a recomandat anxiar.
1 pastila dimineat 1/2 la pranz si 1 seara.
Totusi nu reusesc sa ma linistesc si sunt foarte agitat.
Am doar 29 de ani si toate analizele au iesit bune.
Am facut pana si RMN si nu s a gasit nimic.
Pe langa anxiar am incerca dimineata 1 jumatate de lingurita laptisor de matca si ginkobiloba spre dupa amiaza.
O alta problema o am cu stomacul.De mai bine de 1 an nu reusesc sa l calmez si sa l relaxez.
Exista si alt tratament penttru ca mi dadise si cipralex, dar dupa prima pastila am facut sindrom energic de serotonina.
Specific ca acum imi este frica sa iau orice medicament.
5 comentarii
0
20-09-2018, ora 15:35
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Sunt și alte antidepresive mai cereți o părere la alt psihiatru mergeți și la un psiholog clinician.
Nu sunteți sedat după 2.5 mg Anxiar?
0
20-09-2018, ora 16:17
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Cum naiba sa fie sedat cand reuseste sa le combata cu succes luand laptisor de matca si ginko, ambele stimulente. Iar ginkobiloba da adeseori simptome gastro.
Ce tie si cu automedicatia asta.
0
20-09-2018, ora 16:18
Andrei
Nu este medic/terapeut
Andrei
Buna ziua.
Ma linisteste Anxiarul, dar a 2 zi o iau de la capat.
Cred ca este foarte puternic penteu ca nici nu reusesc sa mananc cum trebuie pentru ca mi da greata, ameteala si varsaturi si dureri de cap.
Ma voi programa in alta parte.
0
21-09-2018, ora 07:52
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Solicită și părerea altui psihiatru și discută fiecare schimbare de dispoziție cu acesta. Nu mai lua nimic decât la indicația psihiatrului, pentru că-ți faci mai mult rău decât bine.
1
21-09-2018, ora 19:53
Alexander29
Nu este medic/terapeut
Alexander29
Cred ca ar trebuie sa iei niste apa de ploaie de 3 ori pe zi si sa faci dansul ploii seara. Si un unguent de galbenele pe calcai
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul