Anxietate, tinitus zgomote in ureche !

09-01-2020
daniel33
Nu este medic/terapeut
daniel33
Buna ! Am tot cautat despre problema aceasta suparatoare dar concret nimic detaliat! Am o problema foarte enervanta la urechea stanga care s a declansat in urma cu 18 ani, aud un ticait puls nu stiu cum sa descriu exact ca si un tren in mers dar care se activeaza la factori externi, gen cand vorbesc anumite persoane sau locuri ce nu i mi plac ! Atata timp cat vorbeste, ticaitul ii prezent, cand se opreste si ticaitul se opreste! Ii extrem de enervant si tare mi as dori sa stiu daca s a mai confruntat cineva cu aceasta problema
3 comentarii
0
03-02-2020, ora 12:25
Psiholog Racheleanu Mioara
Psihologie, Galati
Psiholog Racheleanu Mioara
Buna ziua! In primul rand o vizita la medicul ORL va identifica cauza acestei probleme suparatoare, este posibil sa existe si o cauza psihologica a tinitusului pentru ca spuneti ca se activeaza in situatii care va displac. TRT sau terapia de readaptare a tinitusului este o forma specifica de tratament care include terapia sunetului si o consiliere sau psihoterapie a persoanelor respective. Se practica si in Romania de cativa ani.
0
04-02-2020, ora 19:24
daniel33
Nu este medic/terapeut
daniel33
Buna seara ! Si va multumesc ca mi ati citit postul ! Locuiesc in jud Arad, ar exista si in Arad o clinica unde sa ma pot duce ?
0
07-02-2020, ora 10:44
Psiholog Racheleanu Mioara
Psihologie, Galati
Psiholog Racheleanu Mioara
Buna ziua! In momentul de fata terapia de readaptare a tinitusului din cate stiu eu se practica doar in Bucuresti. Mergeti la ORL la Arad unde locuiti si vedeti diagnosticul si metoda de tratament propusa. Oricum, nu tratati tinitusul cu indiferenta pentru ca nu trece de la sine! Sanatate va doresc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: