Anxietate, TOC, atacuri de panica
Buna seara, acum un an am avut primele simtome de depresie, tulburare de anxietate si panica, tulburare obsesiv-compulsiva. Pe la sfarsitul lui 2015 am fost la un doctor psihiatru care mi-a prescris serlift. Dupa ce am urmat tratamenul mi-a fost mai bine, dar chestia a fost ca nu prea l-am luat in serios, aveam zile cand nu-l urmam, iar in final l-am intrerupt.
Acum mi-au revenit starile proaste, si vreau sa intreb daca e ok sa-l reiau, si sa ma tin de el
Astept pareri, multumesc!
Acum mi-au revenit starile proaste, si vreau sa intreb daca e ok sa-l reiau, si sa ma tin de el
Astept pareri, multumesc!
3 comentarii
Bună ziua, este necesar sa mergeti din nou pentru o evaluare si medicatie la medicul psihiatru.Va sugerez concomitent cu medicatia sa urmati si sedinte de psihoterapie.
Buna ziua,
orice tratament trebuie urmat dupa cum v-a fost prescris de dr. ! Asa ca, este obligatoriu sa mergeti la dr. pt a vi se evalua starea actuala si pt a vi se da tratamentul adecvat.
Sanatate multa!
Psihoterapeut Berdei Roxana
orice tratament trebuie urmat dupa cum v-a fost prescris de dr. ! Asa ca, este obligatoriu sa mergeti la dr. pt a vi se evalua starea actuala si pt a vi se da tratamentul adecvat.
Sanatate multa!
Psihoterapeut Berdei Roxana
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 163anxietate si durerei de cap
- 4anxietatea se manifesta prin panica de a sta singura de a merge la un servici
- 24sa fie stresul de vina?
- 4prazolex+alcool=?
- 17Este o problema medicala? Este TOC?
- 6Iritare, nervozitate excesiva
- 3Atacuri de panica, anxietate severa si frica de schizofrenie va rog...
- 7Despartire - Crize bipolare mixte (frecvente)
- 6de ani buni ma tratez impotriva atacurilor de panica, anxietate, acum manie
- 1019 ani si atac de panica
- 12Durere cap, ameteala! iara anxietate ?
- 3Ce poate fi? transpiratii, gaze, frisoane, anxietate
- 6durere musculara sau de oase..
- 12Tulburari de anxietate si atacuri de panica !
- 21Este necesara internarea la psihiatrie pentru tratarea atacurilor de panica?
- 15Anxietate
- 9Psihiatrie
- 23Atac de panica
- 14TOC/Anxietate
- 2Anxietate foarte mare
Mai multe informații despre: Anxietatea Tulburarea obsesiv-compulsiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: