Anxietate, TOC, atacuri de panica
Buna seara, acum un an am avut primele simtome de depresie, tulburare de anxietate si panica, tulburare obsesiv-compulsiva. Pe la sfarsitul lui 2015 am fost la un doctor psihiatru care mi-a prescris serlift. Dupa ce am urmat tratamenul mi-a fost mai bine, dar chestia a fost ca nu prea l-am luat in serios, aveam zile cand nu-l urmam, iar in final l-am intrerupt.
Acum mi-au revenit starile proaste, si vreau sa intreb daca e ok sa-l reiau, si sa ma tin de el
Astept pareri, multumesc!
Acum mi-au revenit starile proaste, si vreau sa intreb daca e ok sa-l reiau, si sa ma tin de el
Astept pareri, multumesc!
3 comentarii
Bună ziua, este necesar sa mergeti din nou pentru o evaluare si medicatie la medicul psihiatru.Va sugerez concomitent cu medicatia sa urmati si sedinte de psihoterapie.
Buna ziua,
orice tratament trebuie urmat dupa cum v-a fost prescris de dr. ! Asa ca, este obligatoriu sa mergeti la dr. pt a vi se evalua starea actuala si pt a vi se da tratamentul adecvat.
Sanatate multa!
Psihoterapeut Berdei Roxana
orice tratament trebuie urmat dupa cum v-a fost prescris de dr. ! Asa ca, este obligatoriu sa mergeti la dr. pt a vi se evalua starea actuala si pt a vi se da tratamentul adecvat.
Sanatate multa!
Psihoterapeut Berdei Roxana
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5obsesie sau dragoste?
- 3Comportament agresiv, obsesiv, complexat
- 4vreau sa fiu bine pt familia mea si sa evit o cadere
- 113Tulburare obsesiv-compulsiva - partea a VI-a
- 6Am stari de anxietate, n-am chef de nimic, noaptea nu pot sa dorm intotdeauna
- 12650Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT
- 4Insomnie si poate axietate
- 3sufar de anxietate sau nu?
- 4anxietate, depresie si depersonalizare
- 22Anxietate, obsessie
- 5anxietate si dureri de cap
- 24serlift (sertralina) imi da anxietate maxima
- 8Sevraj Seroxat ?
- 1Anxietate
- 6Anxietate existențială
- 28tulburare obsesiv compulsiva
- 4Anxietate si atacuri de panica de ceva timp
- 5Am nevoie de un sfat - Am niște gânduri oribile fără voia mea
- 19Pot sa dau la Medicina sau la Asistenta Medicala?
- 2Sufăr de tulburare obsesiv compulsiv?
Mai multe informații despre: Anxietatea Tulburarea obsesiv-compulsiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: