Are cineva idei? durere în capul pieptului și palpitatii non stop

15-06-2021
AjutorVaRoG
Nu este medic/terapeut
AjutorVaRoG
Buna seara..revin aici cu următoarele lucruri.. Am făcut test efort, ekg, holter, eco cord, analize, tot ce am putut și a ținut de mine și tot am durerea în capul pieptului și palpitatii non stop, pulsează, încetinește, simt o senzație de ceva ciudat care începe din capul pieptului și se urca pana pe gat, parca are legătură tot cu inima... Și stare generala de rău... cum e posibil asa ceva, s au făcut 7 luni de când tot sufăr și nu e normal un adolescent la 20 de ani care nu bea, nu fumează, făcea sport sa i se fi întâmplat asta dintr o data. Nu este anxietate, va rog, ajutor!!!
1 comentarii
0
20-06-2021, ora 10:55
strumfii
Nu este medic/terapeut
strumfii
Salut. Aceeasi problema o aveam si eu, pana acum vreo saptamana cand mi s-a recomandat o vizita la psihiatru, unde am fost si mi s-a dat alprazolam de 0, 5 mg si au disparut toate simptomele. Eu aveam si un nod in gat, tot asa am facut toate analizele si controalele posibile. E greu sa accepti ideea ca nu e anxietate, dar si eu incep sa vad realitatea care e de fapt. Bafta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Palpitații - când ar trebui să-ți faci griji?
  •