Are cineva idei? durere în capul pieptului și palpitatii non stop

Buna seara..revin aici cu următoarele lucruri.. Am făcut test efort, ekg, holter, eco cord, analize, tot ce am putut și a ținut de mine și tot am durerea în capul pieptului și palpitatii non stop, pulsează, încetinește, simt o senzație de ceva ciudat care începe din capul pieptului și se urca pana pe gat, parca are legătură tot cu inima... Și stare generala de rău... cum e posibil asa ceva, s au făcut 7 luni de când tot sufăr și nu e normal un adolescent la 20 de ani care nu bea, nu fumează, făcea sport sa i se fi întâmplat asta dintr o data. Nu este anxietate, va rog, ajutor!!!
1 comentarii

Salut. Aceeasi problema o aveam si eu, pana acum vreo saptamana cand mi s-a recomandat o vizita la psihiatru, unde am fost si mi s-a dat alprazolam de 0, 5 mg si au disparut toate simptomele. Eu aveam si un nod in gat, tot asa am facut toate analizele si controalele posibile. E greu sa accepti ideea ca nu e anxietate, dar si eu incep sa vad realitatea care e de fapt. Bafta!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Palpitatii
- 5am ceva la inima?
- 7endocrinolog sau psiholog?
- 8tahicardie. am palpitatii la inima de 6 ani
- 5Senzatie lesin, lipsa de aer, palpitatii, stare de voma, transpiratie instantanee
- 4Palpitatii la 3 min, colesterol marit, granulocite scazute = ?
- 2mi se umfla vena la cap
- 7nu stiu exact ce am
- 0dureri lombare, ameteli si palpitatii
- 2Ameteli, dureri in piept, palpitati la inima, dureri de cap
- 2Ce as putea avea?
- 1Palpitatii, batai in gat si piept.
- 0Durere de stomac si capul pieptului
- 3Palpitatii și simptome ciudate
- 3Inima sau ce? Nu mai știu ce sa fac
- 3Durere apăsătoare în zona inimii
- 1Durere in piept
- 2Palpitatii