Aritmie ?
Dupa ce alerg, sau fac un efort mic, si imi iau pulsul observ ca acesta face o mica pauza de jum de secunda, apoi bate tare, apoi iar o pauza apoi bate tare la loc. Acest lucru ma ingrijoreaza, deoarece ma gandesc la ce e mai rau. Acest "fenomen" mai apare uneori si cand ma ridic brusc din pat.
Mentionez ca am 22 ani, nefumator. + in urma cu un an am facut toate analizele la inima, holter ekg test efort si eco, si mi s-a spus ca pe holter au aparut unele extrasistole, iar la eco ca am inima putin marita.
Este vreo problema cu aceasta pauza la puls ? sau pur si simplu este totul in mintea mea
Mentionez ca am 22 ani, nefumator. + in urma cu un an am facut toate analizele la inima, holter ekg test efort si eco, si mi s-a spus ca pe holter au aparut unele extrasistole, iar la eco ca am inima putin marita.
Este vreo problema cu aceasta pauza la puls ? sau pur si simplu este totul in mintea mea
2 comentarii
Pauzele sesizate desigur ca sunt expresia unei aritmii, insa aceasta nu inseamna ca e ceva ingrijorator. Aritmiile pot fi foarte variate, cele mai multe nu au nici o semnificatie patologica-de exemplu aritmia respiratorie, extrasistolele atriale. Altele pot avea potential de gravitate-aritmiile ventriculare in special. Asadar, reluati investigatiile pentru a elucida ce tip de tulburare de ritm este.
Va Multumesc de raspuns. Aritmia respiratorie poate avea legatura cu faptul ca nu respirator correct deloc din cauza deviatiei de Sept ?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4puls 97.. e normal?
- 4puls mic = boala de inima?
- 16puls marit
- 3puls ridicat dimineata
- 6pulsatii in frunte.. migrena
- 4am pulsul marit dar tensiunea mica si batai ciudate ale inimii
- 10tahicardie paroxistica nocturna
- 3pot avea puls intre 60-80 pe minut si tesiunea ridicata?
- 11Tensiune arteriala
- 11Acum 3 luni am suferit un ataca de panica, inima imi batea foarte tare...
- 1Tensiune!
- 4Coca cola
- 3Pulsatie brusca a vaselor
- 1Ma simt obosita.desi nu fac mare lucru..
- 0Puls normal?
- 2Intrebare puls de 100 - 110 batai pe minut la repaus pentru un tanar de 21 ani
- 0Vreau sa stiu ce am - puls mic, tensiune scazuta
- 10Cardio
Mai multe informații despre: Pulsul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: