aritmie subventriculara - va rog sa ma ajutati | Forumul Medical ROmedic

aritmie subventriculara - va rog sa ma ajutati

24-03-2009
coman
Nu este medic/terapeut
coman
buna ma numesc Alina am 28 ani si de ceva timp ma supara inima.Am fost la control si mi-a gasit aritmie subventriculara. M-i sa recomandat sa fac explorare electrofiziologica, sincer imi este tare frica. ma puteti ajuta si pe mine cu cateva detalii in ce consta interventia, daca doare si cat tine. Sunt programata pe data de 30.03.2009.
va multumesc
4 comentarii
0
25-03-2009, ora 13:40
nicolero
Nu este medic/terapeut
nicolero
Coman, explorarea electrofiziologica nu are nici un risc, este suportabila, iti declanseaza doctorul exact ceea ce tu ai simtit in momentele cand aveai tahicardie, pt. a localiza exact focarul.nu dureaza mult, daca este un dr. competent. Nu stiu din ce oras esti, altfel ti-as fi recomandat eu unde ar fi indicat sa mergi, sau cel mai bine citeste si tu articolul de pe acest forum *ablatie* si te vei documenta, vei intelege mult mai mult si sigur te vei mai linisti. Sanatate ! :)
0
30-03-2009, ora 18:37
coman
Nu este medic/terapeut
coman
Multumesc mult pentru raspuns. eu sunt din Gaesti jud Dambovita si merg la spitalul Militari din Bucuresti.
Mai am o mica intrebare. Dupa explorarea electrofiziologica este necesara ablatia? Si la cat timp se poate face?
multumesc mult de tot ca ma ajutati cu informatii.
0
01-04-2009, ora 02:14
nicolero
Nu este medic/terapeut
nicolero
Coman, mai intai se face acea explorare electrofiziologica, dupa care doctorul impreuna cu tine hotariti daca se face ablatia, sau nu( binenteles in functie de ceea ce gaseste, provocand acele aritmii...se stabileste de tip de tahicaridie este).Deci ablatia se poate face imediat dupa studiul electrofiz. Eu am facut la spitalul de urgenta Floreasca, la dr. Vatasescu. Nu vreau sa-i subestimez pe ceilalti doctori, dar din ce am citit si auzit, dansul este cel mai bun dr. specializat in acest domeniu. Are fff multe cazuri cu rezultate pozitive. Daca vrei sa vorbim mai detaliat, lasa-mi adresa de mail.Sanatate !:)
0
04-05-2009, ora 19:11
coman
Nu este medic/terapeut
coman
Peste o saptamana trebuie sa ma duc la control. Nu ma simt deloc bine, cand imi bate inima foarte tare cand imi bate foarte incet. Nu stiu ce sa mai fac imi este din ce in ce mai rau. NU am fost inca programata pt ablatie, astept sa vedem ce imi spune domnul doctor. Dupa ce am facut studiul electrofiziologic am inceput tratamentul cu sotalol si gutron., dar degeaba parca in loc sa imi faca bine eu ma simt mai rau.
Astept sa vedem ce imi spune la control, am sa revin cu detalii.
Multa sanatete tuturor
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: