Arketis - tulburari anxios-depresive (simptomele)
Buna ziua,
Ma supara usoare ameteli, paca imi amorteste pielea capului, senzatii de slabiciune in picioare (de la genunchi), uneori cate o intepatura sau junghi, in diferite parti ale corpului (dar trece repede) si parca gatul imi intepeneste..
Rareori sint cate o arsura in bratul stang si piciorul stang. La o veste proasta sau emotie puternica, am senzatia ca imi vibreaza ceva tot in mana si piciorul stang...
Am facut investigatii peste investigatii, am ajuns la psihiatru.. Diagnosticul este titlul subiectului si mi s-a prescris Arketis cate 1/4 doar seara, 4 zile, apoi la amiaz 1/4 si seara 1/4, tot 4 zIle si apoi 1/2 amiaz si 1/2 seara. Peste 2 saptamani sa merg la control..
Va rog pe cei care ati fost diagnosticati cu tulb, anx. depresive, ce simtiti? Ati luat Arketis? La ce sa ma astept?
Multumesc
Ma supara usoare ameteli, paca imi amorteste pielea capului, senzatii de slabiciune in picioare (de la genunchi), uneori cate o intepatura sau junghi, in diferite parti ale corpului (dar trece repede) si parca gatul imi intepeneste..
Rareori sint cate o arsura in bratul stang si piciorul stang. La o veste proasta sau emotie puternica, am senzatia ca imi vibreaza ceva tot in mana si piciorul stang...
Am facut investigatii peste investigatii, am ajuns la psihiatru.. Diagnosticul este titlul subiectului si mi s-a prescris Arketis cate 1/4 doar seara, 4 zile, apoi la amiaz 1/4 si seara 1/4, tot 4 zIle si apoi 1/2 amiaz si 1/2 seara. Peste 2 saptamani sa merg la control..
Va rog pe cei care ati fost diagnosticati cu tulb, anx. depresive, ce simtiti? Ati luat Arketis? La ce sa ma astept?
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6am nevoie urgent de un psiholog, sufar de depresie, cred
- 6Depresie de mult timp - AJUTOR !!!!!!!
- 8Insomnie
- 10Depresia se poate trata?
- 3sunt derutat.as dori sa gasesc raspunsuri si sfaturi
- 14Depresie provenita din pesimism + stress ?
- 4sindromul depresiv?
- 23drepresia sau stresul prelungit poate duce la ameteli?
- 9Nu vreau sa ajung o leguma! :(
- 8anxietatea, depresia pot fi vindecate cu ajutorul afirmatiilor pozitive?
- 34depresie, anxietate, tulburari somatoforme?
- 2Remotiv si efectele adverse
- 9Depresie de aproape un an!
- 3Dubii in legatura cu antidepresivele
- 9Trittico imi provoaca insomnii-nu ma pot obisnuii cu nici un antidepresiv
- 3Intrebare: De ce unele antidepresive ajuta si altele nu?
- 3Antidepresivele provoaca dureri de cap?
- 1Tratament cu seroxat.
- 1Se poate trece de la Zoloft Solutie la Zoloft Comprimate
Mai multe informații despre: Depresia Antidepresivele medicamente antidepresive
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: