Arketis - tulburari anxios-depresive (simptomele)
Buna ziua,
Ma supara usoare ameteli, paca imi amorteste pielea capului, senzatii de slabiciune in picioare (de la genunchi), uneori cate o intepatura sau junghi, in diferite parti ale corpului (dar trece repede) si parca gatul imi intepeneste..
Rareori sint cate o arsura in bratul stang si piciorul stang. La o veste proasta sau emotie puternica, am senzatia ca imi vibreaza ceva tot in mana si piciorul stang...
Am facut investigatii peste investigatii, am ajuns la psihiatru.. Diagnosticul este titlul subiectului si mi s-a prescris Arketis cate 1/4 doar seara, 4 zile, apoi la amiaz 1/4 si seara 1/4, tot 4 zIle si apoi 1/2 amiaz si 1/2 seara. Peste 2 saptamani sa merg la control..
Va rog pe cei care ati fost diagnosticati cu tulb, anx. depresive, ce simtiti? Ati luat Arketis? La ce sa ma astept?
Multumesc
Ma supara usoare ameteli, paca imi amorteste pielea capului, senzatii de slabiciune in picioare (de la genunchi), uneori cate o intepatura sau junghi, in diferite parti ale corpului (dar trece repede) si parca gatul imi intepeneste..
Rareori sint cate o arsura in bratul stang si piciorul stang. La o veste proasta sau emotie puternica, am senzatia ca imi vibreaza ceva tot in mana si piciorul stang...
Am facut investigatii peste investigatii, am ajuns la psihiatru.. Diagnosticul este titlul subiectului si mi s-a prescris Arketis cate 1/4 doar seara, 4 zile, apoi la amiaz 1/4 si seara 1/4, tot 4 zIle si apoi 1/2 amiaz si 1/2 seara. Peste 2 saptamani sa merg la control..
Va rog pe cei care ati fost diagnosticati cu tulb, anx. depresive, ce simtiti? Ati luat Arketis? La ce sa ma astept?
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 95vindecare depresie, anxietate, atacuri de panica
- 10singuratatea si depresia
- 7nu am contact cu realitatea
- 75sunt deprimata si vreau un sfat (in special de la germont)
- 6Fobia de moarte; am consumat etnobotanice si mi-a fost rau o saptamana
- 6Solutii pentru depresie, anxietate...Cum este medicamentul Fobiless?
- 2Sfat de abordare a depresiei partenerei
- 3colon iritabil cu diaree si depresie
- 278Singuratatea depresivului
- 16Nu mai suport!
- 21Tanar de 32 de ani, sa aibe depresie sau ce boala ar putea fi?
- 93Anxietate si depresie, ce ma fac?
- 1Antidepresive si probleme cu erectia
- 1Pareri doresc - xanax, mirzaten, convulex, sunt depedenta?
- 2Dependenta alventa
- 10Antidepresive toc insomnii !
- 1Tratament cu seroxat.
- 11Dacă beau antidepresive pot să uit ceva?
- 2In cat timp isi face efectul anafranil?
Mai multe informații despre: Depresia Antidepresivele medicamente antidepresive
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: