Arketis - tulburari anxios-depresive (simptomele)
Buna ziua,
Ma supara usoare ameteli, paca imi amorteste pielea capului, senzatii de slabiciune in picioare (de la genunchi), uneori cate o intepatura sau junghi, in diferite parti ale corpului (dar trece repede) si parca gatul imi intepeneste..
Rareori sint cate o arsura in bratul stang si piciorul stang. La o veste proasta sau emotie puternica, am senzatia ca imi vibreaza ceva tot in mana si piciorul stang...
Am facut investigatii peste investigatii, am ajuns la psihiatru.. Diagnosticul este titlul subiectului si mi s-a prescris Arketis cate 1/4 doar seara, 4 zile, apoi la amiaz 1/4 si seara 1/4, tot 4 zIle si apoi 1/2 amiaz si 1/2 seara. Peste 2 saptamani sa merg la control..
Va rog pe cei care ati fost diagnosticati cu tulb, anx. depresive, ce simtiti? Ati luat Arketis? La ce sa ma astept?
Multumesc
Ma supara usoare ameteli, paca imi amorteste pielea capului, senzatii de slabiciune in picioare (de la genunchi), uneori cate o intepatura sau junghi, in diferite parti ale corpului (dar trece repede) si parca gatul imi intepeneste..
Rareori sint cate o arsura in bratul stang si piciorul stang. La o veste proasta sau emotie puternica, am senzatia ca imi vibreaza ceva tot in mana si piciorul stang...
Am facut investigatii peste investigatii, am ajuns la psihiatru.. Diagnosticul este titlul subiectului si mi s-a prescris Arketis cate 1/4 doar seara, 4 zile, apoi la amiaz 1/4 si seara 1/4, tot 4 zIle si apoi 1/2 amiaz si 1/2 seara. Peste 2 saptamani sa merg la control..
Va rog pe cei care ati fost diagnosticati cu tulb, anx. depresive, ce simtiti? Ati luat Arketis? La ce sa ma astept?
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26De 4 ani de zile o depresie cauzata de un accident vascular
- 19De 4 saptamani am intrat intr-un cerc vicios si nu pot sa-mi revin
- 4Sufar de hipotiroidism si fac tratament cu Eutirox
- 12Orifril long 300mg
- 10Depresia se poate trata?
- 19neuroleptice + antidepresive + insomnii
- 8tulburari anxios depresive, in urma unui stres indelungat
- 5Atacuri de panica la operatie ORL!
- 9Nu vreau sa ajung o leguma! :(
- 4depresie, luare in greutate, lipsa dorintei sexuale, apatie
- 16Nu mai suport!
- 6medicamente antidepresive de patru zile...
- 6Tulburarea depresiv anxioasa
- 5Depresia - prof. univ. dr. Dan Prelipceanu
- 23Seroxat
- 6Depresie
- 0Nodul malign tiroida si antidepresive
- 2Tulburare anxioasa - tratatment cu Duloxetina
- 3Cipralex pentru Toc
- 1Anxietate și atacuri de panică
Mai multe informații despre: Depresia Antidepresivele medicamente antidepresive
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: