Armorteala in zona pieptului

26-02-2014
killdog
Nu este medic/terapeut
killdog
Am consumat vreo 6-1 an 1-2 sticle de cola pe zi, mi se umflau sanii si cateodata ma durea si inima, la un moment dat nu am mai putut bea deloc. Mentionez ca stateam numai la pc in toata aceasta perioada, pe scaun.

Odaca am iesit afara si am mers mai mult decat trebuia si imi facea figuri la piept si iimi intepenea si mana iar odata intepenita cand incercam sa o misc, ma intepa la inima. La fel si cu gatul, daca nul miscam imi intepenea si nu mai puteam sal misc deloc. Asta a fost dupa ce m-am ridicat de pe scaun si doar o singura data.ma cam intepa inima sau deva de genu, bun, am revenit acasa si ca sa nu ma simt intepaturi sau ce era in zona inimii, am stat nemistat in scaun
timp 10 zile, dupa care imi amortea pieptul dar nu ma mai deranza la inima.

in fine am stat iar mult timp in scaun si nu ma mai puteam ridica In fine m-am tot ridicat de 3 ori pe zi stand 10 min in picioare.

Dupa somn pot sa merg dar odata ce ma pun pe scaun, sau daca stau in picioare si ma sprijin cu palmele de birou
pieptul parca amorteste si imi face respiratia greoaie pe nas si respir doar pe gura.
Si nu se mai oxigeneaza bine creerul, de imi vine o senzatie deaia insuportabile de imi vine sa ma dau cu capu de pereti.

Daca ma pun in scaun nu ma mai pot ridica decat cu imovane, altfel trebuie sa stau vreo 15 min in picioare, pe urma sa merg incet, deci imi ia cam o ora. Nu pot munci, nici bani nu prea am, deci faza cu analize sau consultatii... nu se prea poate. Deci dupa ce ma ridic din pat dupa somn, pot sa merg sunt bn, dar daca mananc chiar si stand in picioare, , odata cand am mancat dupa ce facusem ceva efort, cand mancam pieptu parca se incorda nu stiu cum.Ce sa fac sa disparea aceasta 'amorteala' a pieptului.Si acum cred ca se umfla pierptul putin dar nu imi dau seama pt, ca am slabit mult si nu stiu daca se umlfa sau nu sau am doar grasime, n-am verificat.
Dar inainte cand beam cola se umfla, si imi dadeam seama de asta.

Ce ar trebui sa fac, Cand fac dus sesizem o amorteala sub brat si cand pun apa pe piept, pot sa respir mai bine, dar stand in picioare si dusul pe piept, imi amortesc picioarele, si nu ma pot misca lejer.

Ce sa fac ? ASigurat nu sunt, bani nu prea am, la munca nici nu ma gandesc sau sa fac efort.
Ceva sfaturi ?
1 comentarii
0
27-02-2014, ora 09:40
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
parere:
situatia nu este una buna, incearca macar sa NU stai la calculator.cateva zile.plimbate-mai ales spre seara cand e mai liniste..
propunere:
in momentul cand te simti cel mai rau,
mergi la urgenta unui spital de stat si..dupa investigatii roaga sa te interneze..
totul e gratuit acolo..si
vei afla..cauze si.tratament
cele bune,
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: