as dori un sfat: de cate va ori am avut dureri de inima

De cate va ori am avut dureri de inima iar intr-o seara durerea a fost persistenta, a durat pana dimineata.Ma simt foarte obosita si am mereu stari de lesin.Sunt tanara, am 21 de ani.As dori sa stiu daca ar trebui sa-mi fac probleme...
1 comentarii

E putin probabil ca durerile sa fie de natura cardiaca. Cel mai probabil e o lipsa de calciu. Mainile ti se inclestau sau aveai amorteli la extremitati?
Starile de oboseala pot fi date si de o anemie, frecventa la fetele de varsta ta.
Poti merge la medicul de familie sa te consulte. Te va indruma catre o specialitate sau iti va da o reteta cu calciu si magneziu.
Poate ar fi bine sa faci si niste analize: nr.hematii, hemoglobina, hematocrit, calciu ionic, glicemie. Cu rezultatele poti merge apoi la medicul de familie. Si poate ni le zici si noua.
Starile de oboseala pot fi date si de o anemie, frecventa la fetele de varsta ta.
Poti merge la medicul de familie sa te consulte. Te va indruma catre o specialitate sau iti va da o reteta cu calciu si magneziu.
Poate ar fi bine sa faci si niste analize: nr.hematii, hemoglobina, hematocrit, calciu ionic, glicemie. Cu rezultatele poti merge apoi la medicul de familie. Si poate ni le zici si noua.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4problema cu inima?
- 6Tensiune oscilanta
- 2durere in zona inimii, furnicaturi, amorteli degete stanga
- 3Bataie puternica a inimii
- 5cancerul plumonar cum se manifesta?
- 4dureri de inima?
- 3Durere in zona inimi in partea stanga !!!
- 2Durere de inima si piept
- 3Durere in zona inimii si in piept, degete amortite, senzatie de frig, somnolenta, etc.
- 2dureri in zona inimii
- 0Dureri de inima
- 2dureri in zona inimii care au durat cateva secunde
- 3Dureri de inimă
- 1Durere in zona inimi sau altceva?!!
- 2Durere in zona inimi
- 2Cât de rău ti-a ajuns durerea de inimă și cum a fost remediată?
- 3Durere apăsătoare în zona inimii
- 2"Dureri" in zona inimii si lipsa de aer
Mai multe informații despre: durerea de inima
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: