Durere in zona inimi sau altceva?!!

28-10-2017
adriadri
Nu este medic/terapeut
adriadri
Buna ziua! am urmarit de foarte mult timp acest forum si insfarsit am hotarat sa scriu si eu.Mai inainte vreau sa va spun ca am 46 ani si de 2 ani ma confrunt cu urmatoarele probleme de sanatate.Am durere in zona inimi.Imi controlez aproape zilnic pulsul si tensiunea care mai mereu este 11 cu 7-8 iar puls 100 cateodata si 87-90.Am facut diferite analize la inima EKG, ecografie Doppler, test efort la diferiti medici si au constatat ca am o mica calcifiere pe aorta care este nesemnificativa...Problema este ca eu in fiecare zi am dureri in zona inimi si mai nou ma doare si stomacul si in partea stanga sub coaste, iar de o saptamana am o strangere de gat asemanator unui nod si ameteala.Am facut analize ptr. glanda si au iesit bine.nu stiu ce sa mai fac...Va rog un sfat.
1 comentarii
0
29-10-2017, ora 13:02
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca la glanda si la inima v-au iesit analize bune, faceti pe net un test de anxietate si mergeti la un psiholog clinician sa va evalueze. Durerile in dreptul inimii si nodul in gat pot fi de la anxietate.
Atentie: inima se afla pe centru cu varful indreptat spre stanga. Daca durerile sunt in stanga pot fi dureri musculare cauzate de anxietate.
Pentru stomac mergeti sa va evalueze un medic gastrolog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  •