Durere de inima si piept

Am 24 de ani, 75 de kg, 1, 75 m, de 3 saptamani am palpitatii si intepaturi la inima simnt o durere constanta in partea de sus a inimii si in partea dreapta sus a pieptului asociata cu o durere usoara de cap, durerea e constanta.Nu sunt in tara, am fost la un medic aici si mi-a dat Egilok 25mg fara sa fac nici o investigatie decat mi-a luat tensiunea si era normala, durerea se mai duce si in mana stanga, o durere usoara, dupa 3 zile de Egilok 25mg numai am palpitatii dar durerea de cap si in partea de sus a pieptului inca continua.Dati-mi un sfat va rog, multumesc anticipat!!
2 comentarii

@ marian240
Daca sunteti in strainatate si nu va permiteti sa mergeti la doctor sa faceti alte analize (la inima), mergeti la un magazin tip Plafar si incercati sa luati niste pastile din plante pentru anxietate.
Mai ales daca va stiti o fire anxioasa, sigur durerile din partea de sus a pieptului sunt simptome ale anxietatii.
Va rog sa va documentati pe net despre Anxietate. Dati Search pe Google cuvantul "anxietate".
P.S.: In principiu intai trebuie sa faceti toate analizele la inima si daca la inima nu se gaseste nimic sa mergeti la medicul psihiatru la o consultatie sa va prescrie un tratament.
Daca sunteti in strainatate si nu va permiteti sa mergeti la doctor sa faceti alte analize (la inima), mergeti la un magazin tip Plafar si incercati sa luati niste pastile din plante pentru anxietate.
Mai ales daca va stiti o fire anxioasa, sigur durerile din partea de sus a pieptului sunt simptome ale anxietatii.
Va rog sa va documentati pe net despre Anxietate. Dati Search pe Google cuvantul "anxietate".
P.S.: In principiu intai trebuie sa faceti toate analizele la inima si daca la inima nu se gaseste nimic sa mergeti la medicul psihiatru la o consultatie sa va prescrie un tratament.

multumesc mult pentru sfaturi, am sa incerc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4De vreun an de zile, am niste simptome extrem de suparatoare, parca m-ar durea inima
- 7dureri in piept in partea dreapta
- 3Dureri de piept, coaste si umar
- 5durere in piept constanta, cand depund efort
- 3Dureri in zona Inimi
- 3dureri in piept
- 8Durere in mana stanga si intepaturi in zona inimii
- 8am nevoie de un sfat: durere de inima si insuficienta respiratorie
- 3EKG la serviciul de urgenta
- 1durere in piept
- 1durere in piept
- 1Dureri acute in piept
- 1Durete în piept (greutate, apãsare), palpitatii
- 3Ceva nu e in regula
- 2Durere in piept
- 1Durere in capul pieptului și spate
- 2Durere între pectorali.
- 1Probleme de respiratie si dureri in piept.
- 2Durere de inimă?
- 3Spondilita anchilozanta, lipsa de aer, durere în piept, amețeală și transpirație după efort
Mai multe informații despre: Durerea in piept durerea de inima
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Durerea precordiala
- Durere în piept
- Durere în piept apărută la efort (durerea toracică de efort)
- Durere toracică (în piept) în partea dreaptă
- Durere în piept în partea stângă (durerea toracică sângă)
- Durere toracică centrală (în piept, retrosternal, precordial)
- Durere toracică (în piept) cu iradiere în brațul stâng
- Înțepături în piept
- Durerea pleuro-pulmonară - caracteristici, diagnostic diferențial și tratament
- Durerea în capul pieptului
- Senzația de arsură în zona inimii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: