Vreau pareri despre Venlafaxinum, Alprazolamum si Gabapentinum.

17-08-2022
DanielaSer
Nu este medic/terapeut
DanielaSer
Bună ziua.Doar ce am fost externata după un episod depresiv sever, inso.nie, tulburări de apetit și alte tulburări anxioase mixte.Am stat 11 zile internata.Astea în urma a 12 ani de lupta cu unicul fiu, pentru a-l scoate din lumea drogurilor.12 ani de jigniri, amenințări, violente.Iau acest tratament fără oprire, 6 luni.Doar ca vreau sa știu care din aceste medicamente mi-a redus aproape total pofta de mâncare?Ma forțez sa mănânc și o felie de pâine ptr.a nu lua medicația de 3 ori pe zi pe stomacul gol.Mai am și 1 pastila de Diazepam seara pe lângă celelalte.Multumesc anticipat.P.S.Am ajuns singura la spital, după 7 ore de mers pe jos și cu un rucsac de medicamente în spate pe care vroiam sa le iau.Acum mi-e rușine și sa scriu asta.:(
5 comentarii
2
17-08-2022, ora 16:19
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua. V-ati facut un set de analize de sange? Medicamentele acestea e posibil sa creasca pofta de mancare, nu sa o scada.
1
17-08-2022, ora 17:20
DanielaSer
Nu este medic/terapeut
DanielaSer
Da.Mi le-au făcut în spital.Doar colesterolul e 268.Dar mai tot timpul l-am avut asa.Urmeaza sa fac și niște teste ptr.tiroida.Totusi, înainte nu aveam problema asta.Mancam ca un om normal.Acum nu.Doar dulce as manca tot timpul.Altceva nimic..Ma gândeam ca poate mai e pe aici cineva care a pățit la fel ca mine.
2
17-08-2022, ora 17:53
NNN7
Nu este medic/terapeut
NNN7
Posibil sa fie din cauza unuia dintre medicamente.Si eu din cauza rispen ului nu am am deloc pofta de mâncare in condițiile în care majoritatea se plâng ca antipsihoticele le au crescut pofta de mâncare.Nu știu sa va zis care anume dar puteti reacțiile adverse de pe prospecte.
2
17-08-2022, ora 19:42
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Venlafaxina ti-a scazut pofta de mancare ptr ca urca noradrenalina si serotonina, ambele scad pofta de mancare la unii, dar nu la toti. Celelalte nu au treaba cu pofta de mancare mai la nimeni.
Gabapentina scade anxietatea, deci si adrenalina si poate urca pofta de mancare.

Dar e bine, mai dai kile jos, si de mancat asa putin baga acolo ceva si daca nu-ti place.
Mancand mai putin, va scade si colesteroul desi cred ca tatal tau are, si daca are, nu are neaparat treaba cu mancarea, trebe sa iei tratament, trebe sa fie sub 200 in mod normal.
Daca esti deja slaba, baga sa ai un 1500-1700 Kcalorii sa te mentii.
1
17-08-2022, ora 21:03
DanielaSer
Nu este medic/terapeut
DanielaSer
Mulțumesc de răspuns.Tata nu are colesterolul marit.Are...Alhzeimer, BPOC, fibroza chistica, cardiopatie ischemica.:((((
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul