Bubite pe corpul penisului ciudate (am citit deja toate postarile similare)

Buna ziua,
O sa descriu cat pot de clar problema mea, in speranta unei solutii.
In urma unor analize din trecut (ca urmarea a unor cosuri pe spate ce nu-mi treceau, problema care de altfel persista) am fost depistat cu candida si stafilococul auriu.
Problema care mi-a aparut de aproximativ 6 luni (s-a amplificat in ultima luna probabil pe fondul unei imunitati scazute si a stresului) consta in faptul ca mi-au aparut niste bubite care nu se vindeca si unele puncte albe.
Bubitele respective, am crezutca sunt un fel de cosuri si am incercat sa le storc pe unele, a iesit un fel de puroi solid (ca atunci cand storci punctele negre de pe fata).
Dupa ce iese acel 'puroi solid', incepe sangerarea care este surprinzator de abundenta pentru cat de mic era punctul prin care a iesit. Stiu ca nu este bine sa le storc, insa am incercat doar sa-mi dau seama ce se intampla.
Problema majora este ca aceste bubite nu se vindeca (mai ales cele din varful penisului, aparute acum 2 saptamani)
In paralel cu aceste bubite mai sunt si punctele albe care apar si se inmultesc si in zonele invecinate.
Am constatat ca la baza penisului punctele albe sunt localizate acolo unde sunt si radacinile firelor de par, insa spre varful penisului nu mai este cazul de fire de par...
Problema asta ma afecteaza psihic si nu stiu ce sa fac.
As vrea sa mai incerc ceva pana sa ma duc la dermatolog.
Tot ce am incercat a fost sa ma spal cu ceai de musetel si sa aplic crema de galbenele.
Cu crema de galbenele insa am constatat ca se inrosesc aceste bubite asa ca am incetat sa mai aplic crema.
Cred ca totul a plecat acum 6 luni cand m-am ras local si s-a amplificat acum o luna cand am folosit cu prietena mea, un ulei de masaj(atunci au aparut si bubitele dinspre varful penisului.Ciudat mai este si faptul ca toate problemele sunt pe partea dreapta a penisului.
Mai jos am pus cateva poze (sper sa nu fie considerate indecente, sunt imagini cu caracter pur medical).
http://dl.transfer.ro/bubite-transfer_ro-19jan-8eea90.rar
Astept cu inteses pareri avizate.
Multumesc.
O sa descriu cat pot de clar problema mea, in speranta unei solutii.
In urma unor analize din trecut (ca urmarea a unor cosuri pe spate ce nu-mi treceau, problema care de altfel persista) am fost depistat cu candida si stafilococul auriu.
Problema care mi-a aparut de aproximativ 6 luni (s-a amplificat in ultima luna probabil pe fondul unei imunitati scazute si a stresului) consta in faptul ca mi-au aparut niste bubite care nu se vindeca si unele puncte albe.
Bubitele respective, am crezutca sunt un fel de cosuri si am incercat sa le storc pe unele, a iesit un fel de puroi solid (ca atunci cand storci punctele negre de pe fata).
Dupa ce iese acel 'puroi solid', incepe sangerarea care este surprinzator de abundenta pentru cat de mic era punctul prin care a iesit. Stiu ca nu este bine sa le storc, insa am incercat doar sa-mi dau seama ce se intampla.
Problema majora este ca aceste bubite nu se vindeca (mai ales cele din varful penisului, aparute acum 2 saptamani)
In paralel cu aceste bubite mai sunt si punctele albe care apar si se inmultesc si in zonele invecinate.
Am constatat ca la baza penisului punctele albe sunt localizate acolo unde sunt si radacinile firelor de par, insa spre varful penisului nu mai este cazul de fire de par...
Problema asta ma afecteaza psihic si nu stiu ce sa fac.
As vrea sa mai incerc ceva pana sa ma duc la dermatolog.
Tot ce am incercat a fost sa ma spal cu ceai de musetel si sa aplic crema de galbenele.
Cu crema de galbenele insa am constatat ca se inrosesc aceste bubite asa ca am incetat sa mai aplic crema.
Cred ca totul a plecat acum 6 luni cand m-am ras local si s-a amplificat acum o luna cand am folosit cu prietena mea, un ulei de masaj(atunci au aparut si bubitele dinspre varful penisului.Ciudat mai este si faptul ca toate problemele sunt pe partea dreapta a penisului.
Mai jos am pus cateva poze (sper sa nu fie considerate indecente, sunt imagini cu caracter pur medical).
http://dl.transfer.ro/bubite-transfer_ro-19jan-8eea90.rar
Astept cu inteses pareri avizate.
Multumesc.
4 comentarii

Luni dimineata la prima ora, suni la medicul de familie si ceri trimitere pentru Dermato-Venerologie. E cu programare trimiterea.
Trebuie neaparat sa te vada un medic si sa iti dea o reteta avizata.
De asemenea, cand te duci la control, intrebi daca si prietena trebuie sa faca tratament, sa nu luati unul de la altul.
Si trimiterea si consultatia sunt gratuite.
Trebuie neaparat sa te vada un medic si sa iti dea o reteta avizata.
De asemenea, cand te duci la control, intrebi daca si prietena trebuie sa faca tratament, sa nu luati unul de la altul.
Si trimiterea si consultatia sunt gratuite.

Multumesc, sper sa nu te superi Clara, dar as vrea si alte pareri.

Rog un raspuns avizat din partea unui doctor.
Multumesc.
Multumesc.

Verdictul a fost Molluscum Contagiosum, un virus.
Vestea buna e ca trece de la sine insa nu trebuie stors nici un "cos" si trebuie sa aveti un sistem imunitar bun ca sa scapati mai repede. Virusul nu mai revine dupa ce dispare complet.
Ca recomandare trebuie mentiunuta o igiena foarte buna, abstinenta pana dispare total (prezervativul nu protejeaza).
Local pe bubitele aparute se picura local Molutrex.
Multa bafta!
Vestea buna e ca trece de la sine insa nu trebuie stors nici un "cos" si trebuie sa aveti un sistem imunitar bun ca sa scapati mai repede. Virusul nu mai revine dupa ce dispare complet.
Ca recomandare trebuie mentiunuta o igiena foarte buna, abstinenta pana dispare total (prezervativul nu protejeaza).
Local pe bubitele aparute se picura local Molutrex.
Multa bafta!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12probleme in timpul actului sexual
- 18galma
- 6Urgetn: bubite pe penis!
- 4boala ciudata la penis
- 5fisuri pe piele penisului
- 10vreo sansa????
- 9bubite micute in jurul capului penisului
- 3De ce pielea din varful penisului se decojeste si se face rosie?
- 3am niste bubite sa le zic micute foarte micutie albe sub penis
- 17Cresterea penisului
- 4Prezint uneori mancarimi in acea zona, insa nu foarte deranjante, care dispar odata cu bubitele
- 0am nevoie de un raspuns urgent (parerea unui medic daca se poate)
- 7scurgere alba penis
- 6Bubite pe penis.. si de ceva timp ma feresc de sex.
- 2piele rupta penis ajutor va rog !
- 5Preput rosu si bubite pe capul penisului
- 2Problema bubite penis
- 2Problema penis de la sala de forta ?
- 1Adancituri pe capul penisului + poze
- 0Boli ale penisului
Mai multe informații despre: Penisul bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: