Buna, siptome ciudata care ma sperie.. imi amorteste fata am un discinfort pe partea stanga la inima
Buna seara! Ma numesc Ema am 25 de ani.. si lociesc in anglia. ca catva timp am niste siptome ciudata care ma sperie.. imi amorteste fata am un discinfort pe partea stanga la inima am avut si palpitatii si ametelo.. cred ca fac si atat de panica ca ma speriu foarte tare... marti am ajuns la urgenta dar din pacate medicii de aici nu stiu nimic.. si am stat degeaba 4 ore ca nu mia zis nimic si nu mia dat mimic... :( acum astept dupa niste analize.. dar sunt foarte ingrijorata.. cine stie ce poate fii???
2 comentarii
Intai trebuie sa iti facci analizele la cardiolog sa excluzi orice fizic la inima si daca nu ai nimic la inima, mergi la psihiatru, psiholog. Se poate sa ai anxietate si atacuri de panica.
Aceași problemă o am si eu si dupa repetate analize se pare ca nu sufăr de nici o boala cardiologica
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 60frica, panica ajutor!
- 11voi scapa vreodata de atacurile de panica?
- 3Atacuri de panica inainte sa adorm!
- 6Cam de circa 11 luni ma aflu in Suedia si ma simt groaznic
- 11Imi distrug singur viata si cariera!
- 31Cipralex, cat de bun este?
- 10atacuri de panica si fobii?
- 5va rog din suflet sa ma ajutati cu sfaturi utile, ca sunt singur in straini si nu stiu incotro sa o
- 16Depresie insotita de atacuri de panica
- 87Grup suport pentru atacuri de panica si anxietate 2015.
- 8atacuri de panica
- 5Trăiesc cu frica unui atac de cord!
- 12Tulburari de anxietate si atacuri de panica !
- 11Anxietate si atacuri de panica
- 1Tensiune mare si atac de panica
- 14Ar putea să fie ceva grav ?
- 8Atac de panica probleme cu inima sau plamanii ?
- 3Anixietate
- 8Nu mai pot. Am inceput cu palpitații și îmi tremura tot corpul, stare de neliniște și panică.
- 2Sindrom anxios cu atacuri panica
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: