Buna
Buna ziua, in primul rand vreau sa-mi cer scuze daca nu am postat unde trebuie.Am 17 ani, 180cm, 70 kg practic sport de 2 ani. In ultima perioada de aprox. 4 luni cand fac o miscare brusca cu mana dreapta ma injunghie in partea stanga a capului ca o taietura, am patit de vreo 3-4 ori insa nu am dat importanta pana acum recent cand ma durut mai tare.Durerea e de scurta durata 15 sec, dupa acea parca imi amorteste acea parte dupa care in 10 min a trecut de tot.Ce poate fi?Va multumesc
3 comentarii
Din cauza efortului fizic mare si prelungit se produce o rasucire sau o intindere fortata ligamentara pe muschiul incordat sau ca urmare a unor contractii musculare bruste.Intrerupe exercitiul fizic pentru doua saptamani si mergi la un reumatolog pentru fizioterapie.El te va indruma ce sa faci in continuare.Numai bine!
Pare a fi reactia unei pensari de nerv... ajuta un antiinflamator... insa aveti grija cu coloana in ceea ce priveste efortul fizic! S-auzim numai de bine!
va multumesc mult!ma bucur ca nu e altceva, ma gandeam la ce e mai rau
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.
- 5Interpretare RMN craniu nativ
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi