buna
buna ma numesc octavian, sunt disperat in legatura cu sora mea mai mare, deci in 2004 la varsta de 25 de ani a avut intro noapte o criza gen epileptica a fost dusa la spital si a fost diagnotizata cu Oligodendroglioma de al 2 grad..a fost operata imediat dupa, la 2 ani tumoarea a crescut iar fiind de aproape 1 cm..a fost operata din nou la un spital din Italia si ne_au dat sperante mari, dar din pacate in 2008 tumoarea a crescut din nou si a fost operata a 3 oara..in 2010 in urma analizelor si al R.M.N pe care le facea din 6 _6 luni tumoarea a avansat la 4 cm, diagnosticul GLIOBLASTOMA la care doctorii au spus ca nu mai poate interveni chirurgical, de atunci face chimio terr... cu temodal si deltacortene a facut si radio terapie, sincer nici eu nu mai stiu cate pastile si cate tratamente a luat. mi se rupe sufletul cind o vad ca la 33 de ani aproape nu se mai ridica din pat sa inchis in ea nu vrea sa mai vorbeasca.va rog din suflet as dori sa stiu si eu care sunt sansele ei si ce as putea sa fac ptr ea.va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.
- 5Interpretare RMN craniu nativ
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi