cancer?

06-05-2008
patty
Nu este medic/terapeut
patty
carcinom scuamocelular invaziv, zone de necroza. nu inteleg nimic din acest diagnostiv. va rog ajutati-ma cu o explicatie, de preferabil a unui medic. va multumesc
3 comentarii
0
06-05-2008, ora 00:00
vera vladut
Nu este medic/terapeut
vera vladut
Buna Patty! Zi si tu mai pe intelesul nostru. Ce este cu acest carcinom, este la san, genital sau ce? Din ce spui cu zone de necroza cred ca este la sa. Si cine il care ?
Vezi ca aici pe form nu am vazut nici un medic oncolog care sa rspunda dar mai sunt ginecologi poate stiu dansii. Dar pt carcinom cum ii zice, cauta si tu pe google si vei afla.
Pup!
0
06-05-2008, ora 00:00
patty
Nu este medic/terapeut
patty
mama mea are acest cancer la colul uterin, dar de la medic nu am inteles nimic, doar ca are cancer. dar stiu ca poate fii de 2 feluri : malign sau belign. unul este mai usor decat celalat. intrebarea mea este ea de care are si daca se poate salva sau va muri :(((( ? multumesc si ast rasp voastre
0
04-10-2009, ora 01:12
gratzi
Nu este medic/terapeut
gratzi
Buna! Si mama mea a fost disgnosticata cu un carcinom scuamos moderat cheratinizat si am citit despre tratamentul lui Rudolf Breuss de 42 de zile, am aflat si din ce legume trebuie preparat dar as dori sa ma lamuriti daca in aceste 42 de zile are voie sa manince si alceva (ma refer la hrana vie salate de cruditati, soia) caci de 45 de zile ea deja maninca numai vegetale si bea sucuri facute natural la mixer si teoretic este inca pe picioare. Nestiind daca am reusit sa stopez inmultirea acestor celule as vrea sa urmez si acest tratament a lui Breuss.
ma poate lamuri cineva ce poate minca in perioada asta?
cu multumiri
gratzi
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: